رضایی گفت: این مدرسه علمیه با هدف ارتقای سطح پژوهشی طلاب و با دعوت از اساتید مجرب ویکی فقه اقدام به برگزاری این جلسه کرده است.
معاون پژوهش مدرسه علمیه خواهران کوثر شهر تهران تصریح کرد: در این کلاس ضمن معرفی و آشنایی اجمالی با سایت، نحوه مقاله نویسی براساس اصول تعریف شده به شرکت کنندگان آموزش داده شد.
وی یادآور شد: طلاب میتوانند پژوهشهای کلاسی خود، دروس خارج و مطالب سایتها را با ذکر منبع در ویکی فقه قرار دهند.
رضایی تأکید کرد: ویکی فقه به دنبال ارتباط میان تدریس استاد، تحقیق طلبه و مطالب کتابها است؛ به گونهای که شاگرد در مورد درس استاد خود تحقیق و تحقیق خود را دیجیتالی کند، یا دروس خارج را در این سایت قرار دهد.
وی افزود: مخاطبان ویکی فقه دو گروه طلاب و مردم هستند، ویکی فقه در مرحله نخست به دنبال تسهیل در فهم مطالب، تبیین استدلالها، تلخیص درسها برای طلاب است، همچنین از سوی دیگر ویکی فقه به دنبال دیجیتالی کردن نظریههای مرتبط با درس اساتید است.
معاون پژوهش مدرسه علمیه خواهران کوثر شهر تهران بیان کرد: طلابی که در مقطع درس خارج تحصیل میکنند، میتوانند با طرح نظریههای جدید در موضوع درس اساتید، نیازهای دیگر طلاب را برطرف کنند.
وی ادامه داد: طلابی که در حال خواندن کفایه هستند، یا رسائل و مکاسب را تمام کردهاند، نیز میتوانند در بخشهای عمومی ویکی فقه حضور داشته باشند و مفاهیمی که به عنوان مطالب پایه هستند را به نگارش درآورند.
رضایی عنوان کرد:ویکی فقه در مرحله دوم، به دنبال بیان مفاهیم دینی، فقهی، عقیدتی و تاریخی است تا عموم مردم بتوانند از منبع منسجمی که کلمههای کلیدی را به هم پیوند داده است، بهره ببرند.