در این نشست پاکروانان، استاد حوزه به ایراد سخنرانی پرداخت و پس از اشاره به جایگاه و عظمت مقام حضرت زهرا(س) به چند بعد از ابعاد سیره عملی آن حضرت به طور خلاصه اشاره کرد و گفت: یکی این ابعاد انس با قرآن است که حضرت زهرا در این باره میفرمایند: حُبِّبَ اِلَیَّ مِن دُنیَاکُم ثلاث، تِلاوَة کتابِ اللهِ وَ النَّظَرُ فِی وَجهِ رَسُول اللهِ وَ الاِنفاقُ فِی سَبِیلِ اللهِ.».
وی با بیان اینکه حضرت زهرا(س) عاشق عبادت بود، افزود: امام باقر(ع) در این باره میفرمایند: «کانَت تَقُومُ حَتّی تَوَرَّمَت قَدَماهُ».
استاد حوزه بُعد دیگر زندگی حضرت زهرا(س) را تحمل سختیها برشمرد و اظهار داشت: حضرت در نهایت شدت و سختی خطاب به پدر بزرگوارشان میفرمودند: «یا رسول االله! خداوند را در برابر نعمتهایش ستایش میکنم و بر نعمتهای ظاهریاش سپاسگزارم».
در این نشست همچنین حجتالاسلام زواری، رییس اداره اوقاف شهر بردسیر گفت: اهل بیت(ع) خانوادهای در اوج قله کمال هستند و یکی از ارکان مهم این خانواده حضرت زهرا(س) است که تجسم حضرت علی(ع) بود، ولی در قالب زنانه.
وی به جایگاه حضرت زهرا(س) و نزول جبرئیل بر ایشان پس از رحلت پیامبر(ص) اشاره کرد و افزود: رابطه حضرت زهرا(س) نسبت به والدینش به عنوان دختر خانواده بسیار با اهمیت بود به طوری که حضرت به لقب امابیها معروف شد.
رییس اداره اوقاف شهر بردسیر حضرت زهرا(س) را الگویی کامل برای همه افراد جامعه دانست و خاطرنشان کرد: مادران و دختران جامعه باید از حضرت زهرا(س) در جهت احترام به والدین و اداره خانواده الگو بگیرند.