سیده فائزه ساداتیان، مشاور خانواده در این میزگرد با اشاره به ارزشهای به دست آمده در انقلاب اسلامی و مسؤولیت بزرگ همه برای حفظ آنها گفت: ما باید از این ارزشها مراقبت و حفاظت کنیم تا به نسل آینده منتقل شود و از این نعمت غافل نباشیم.
وی با تأکید به رسالتی که مادران مسلمان در این زمینه دارند، بیان کرد: یک دهه پس از انقلاب شعاری را مسؤولان سر دادند مبنی بر «فرزند کمتر زندگی بهتر» که دقیقا با تعالیم دینی ما منافات داشت و این شعار بزرگترین خسران و ضرر را برای نسل شیعه به ارمغان آورد.
مشاوره خانواده با اشاره به اینکه حربه دشمن در چند دهه اخیر مؤثر بوده است، گفت: به عقیده کارشناسان بزرگترین کشور شیعه یعنی ایران تقریبا در 80 سال آینده دچار جمعیت پیر خواهد شد که این زنگ خطر و انقراض نسل شیعه را به گوش میرساند.
ساداتیان با تأکید بر این مسأله که ما باید مسیر فکری خود را اصلاح کنیم، اظهار کرد: متأسفانه فقر فرهنگی گریبانگیر جامعه ما است که باید ریشه کن شود و این وظیفه طلاب و روحانیان است که روی فرهنگ اجتماعی، فردی و عمومی جامعه کار کنند و دین را در اجتماع کار کردی کنند.
مشاوره خانواده با بیان اینکه در کنار فرزندآوری تربیت دینی فرزندان هم باید مورد توجه باشد، خاطرنشان کرد: والدین و مربیان باید بکوشند واجبات دینی که در رأس آن نماز است را در جای جای زندگی جاری کنند.
وی همچنین با اشاره به آموزههای دینی تأکید کرد: با تغییر و اصلاح سبک زندگی و فرزندآوری بیشتر به ویژه در خانوادههای تک فرزند، میتوان در سایه رابطه توأم با محبت و مودت به ویژه میان همسران یعنی پدر و مادر، فرزندانی تربیت شوند که در خانواده سالم احساس امنیت و آرامش کنند.