برگزاری کرسی آزاداندیشی «تربیت در خانواده و زن؛ تکلیف اصلی و فرعی» در مدرسه عصمتیه بابل

شناسه خبر : 18565

1394/03/10

تعداد بازدید : 273

کرسی آزاداندیشی با موضوع «تربیت در خانواده و زن؛ تکلیف اصلی یا فرعی» در مدرسه علمیه خواهران عصمتیه شهر بابل برگزار شد

در این نشست طاهری ارائه کننده بحث، علیجان‌پور منتقد و زینب السادات حسینی داور بودند.

طاهری، مدرس حوزه و دانشگاه بیان کرد: به طور کلی دیدگاه‌ها درباره زنان را می‌توان به سه دسته نگاه انفعالی، انزوایی و فعال تقسیم کرد.
وی افزود: تکلیف زن و مرد حضور فعال در اجتماع است. البته تنها کسی که در خارج از خانه کار کند را شاغل نمی‌گویند، بلکه با حضور در خانه و ایفای نقش مادری می‌توان او را نیز شاغل دانست.
مدرس حوزه و دانشگاه تصریح کرد: وظیفه زن ولایت‌پذیری همسر است و تبعیت از مرد یعنی تبعیت از فرمان خداوند. در حقیقت اولویت با مادری و همسری است؛ ولی در این بحث افراط و تفریط نباید صورت گیرد.
در بخش دیگری از این نشست علیجان‌پور به عنوان منتقد بحث گفت: از آن‌ جایی که انسان اگر بیکار باشد مستلزم فساد است و خداوند انسان بیکار را دوست ندارد. اگر زنان در هر دو عرصه خوب کار کنند جامعه را نجات می‌دهند. البته تکلیف اصلی مادری است.
وی با اشاره به شرایط اشتغال زنان بیان کرد: این اشتغال باید به نفع جامعه و مطابق با مصلحت بانوان باشد تا خانواده آسیب نبیند و خود فرد تحمل کار را داشته باشد؛ البته برای این‌که زنان به خواسته‌های به حق خود در خارج از خانه دست پیدا کنند لازم است در مجموع برنامه‌ریزی کلان شود و خلاء قانونی پرشود، تا افزون‌بر تربیت به شغل مناسب دست پیدا کنند.
حسینی به عنوان داور نیز گفت: در آموزه‌های دینی چهار چهره برای زن در نظر گرفته شده که شامل مادری، همسری، حضور در جامعه و مشاغل می‌شود که به دنبال خود تربیت فرزندان را دارد.
وی ادامه داد: مشکلات شغل بانوان را باید دولت حل کند و قوانینی تصویب کند که بر یک شغل مشغول شوند.