حسینی، کارشناس مسائل خانواده در این نشست با بیان اینکه بحث درباره جمعیت یک موضوع عمومی بوده و به نهاد خاصی اختصاص ندارد، بیان کرد: کاهش جمعیت مشکلی است که عواقب آن در آینده روشن خواهد شد.
وی افزود: البته رهبر معظم انقلاب از چند سال گذشته به صورت علنی همگان را متوجه این موضوع کردهاند.
کارشناس مسائل خانواده با بیان اینکه خطر کاهش جمعیت سرنوشت آیندگان، جوانان و کشور را تهدید میکند، یادآور شد: دین اسلام هیچ گاه طرفدار کاهش جمعیت نیست و مسلمانان را به فرزندآوری تشویق کرده است.
وی ادامه داد: جمعیت سبب افزایش قدرت میشود. هر چند امروزه تکنولوژی رشد فزآیندی دارد، ولی قدرتهای دارای تکنولوژی نیز به دنبال افزایش جمعیت کشورشان هستند.
حسینی با اشاره به تلاشهای سازمان ملل برای کاهش جمعیت در ایران اظهار کرد: در زمان پهلوی دوم جریان هدایت شدهای از سوی این سازمان، ایران را به کاهش جمعیت و برنامهریزی در این زمینه سوق داد.
وی یادآور شد: پهلوی دوم نیز با فرهنگ سازی مردم به وسیله شعار تبلیغاتی «فرزند کمتر زندگی بهتر» توانست به موفقیتهای برسد. با پیروزی انقلاب اسلامی مأموریت سازمان ملل برای کاهش جمعیت در کشور متوقف شد، و در دهه شصت عوامل فرهنگی، سیاسی و اجتماعی سبب افزایش جمعیت شد.
کارشناس مسائل خانواده تأکید کرد: افزایش جمعیت در دهه شصت کشور را مجبور به توسعه و رشد در زمینههای مختلف برای رفع نیازهای افراد کرد که در سال 65 طرح کنترل جمعیت مطرح و در سال 68 اجرایی شد.
وی ادامه داد: البته در آن زمان با کنترل جمعیت به دنبال رساندن نرخ باوری از 4/6 به 4 در مدت 25 سال بودند که این برنامه در سه سال به نتیجه رسید، یعنی نرخ باوری به 4 رسید. در حالی که به فرموده رهبر معظم انقلاب باید برنامه کنترل جمعیت در سال 71 متوقف میشد.
حسینی رفاه طلبی و امانیسم افراطی را از جمله دلایل کاهش جمعیت کشور در زمان کنونی عنوان کرد و گفت: امروز نرخ باروی در کشور به 5/1 رسیده است و این کاهش با مشکلات مختلفی همانند عدم اشتغال جوانان و ازدواج ادامه دارد/112/.