کریمزاده، معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان تهران اظهار کرد: این دوره با پیشنهاد سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس به منظور تربیت مدرسان و مبلغان توانمند برای دفاع از ارزشهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار میشود.
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان تهران با اشاره به فعالیتهای بانوان طلبه در عرصههای مختلف گفت: با توجه به توانمندی خواهران طلبه، امیدواریم با آموزشهای لازم طلاب جوان بتوانند با بهرهگیری از شیوههای نوین تبلیغ برای مقابله با تهاجم فرهنگی، ترویج فرهنگ قرآنی، ارزشهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گام بردارند.
وی ادامه داد: متأسفانه هنوز نتوانستهایم پرافتخارترین دوره جمهوری اسلامی ایران یعنی دفاع مقدس را معرفی کنیم. در حالی که دشمنان میخواهند این دوران را به عنوان دوران خسارت بار معرفی کنند و نقاط امید نظام اسلامی را کم رنگ کنند، از اینرو برای مواجهه با آنان باید تمام تلاش خود را برای معرفی صحیح دوران دفاع مقدس انجام دهیم.
کریمزاده با بیان اینکه دوره آموزشی تربیت مدرس انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در دو مرحله مقدماتی و تکمیلی برگزار میشود، گفت: سرفصلهای انتخاب شده برای مرحله مقدماتی شامل مخاطبشناسی، تحلیل جریانشناسی انقلاب اسلامی، مبانی حکومت اسلامی و تبیین ضرورت وقف در راستای نگهداشت و توسعه ارزشهای دینی، فرهنگی و دفاعی است و سرفصلهای مرحله تکمیلی نیز شامل تحلیل دفاع مقدس، شناخت جریانهای فکری و فرهنگی از مباحث زنان و ضرورت تبیین تاریخ شفاهی دفاع مقدس میشود.
وی افزود: نخستین جلسه دوره آموزشی تربیت مدرس دفاع مقدس و انقلاب اسلامی با سخنرانی حجتالاسلام درودی از مدرسان حوزه در موضوع مخاطب شناسی برگزار شد.
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان تهران بیان کرد: براساس هماهنگیهای صورت گرفته خواهران طلبه پس از گذراندن دورههای آموزشی از گواهی پایان دوره بهرهمند خواهند شد و در مدارس آموزش و پرورش و دانشگاهها نشستهایی در اینباره با جوانان خواهند داشت.
وی یادآور شد: امیدواریم طلاب به عنوان سکانداران امر دین با همت و تلاش خود در نگهداشتن ارزشهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و اصلاح سبک زندگی مبتنی بر الگوهای دفاع مقدس و توسعه فرهنگ قرآنی نسبت به جذب حداکثری جوانان و آینده سازان این مرز و بوم موفق باشند./112/