در این نشست اعتصامی، کارشناس فضای مجازی گفت: یکی از دلایل رویآوردن به ماهواره قابلیت خاص آن است و چون این قابلیت در شبکههای اجتماعی بیشتر وبصورت ارتباطات دو طرفه است، به همین خاطر فرصتهای بینظیری در اختیار ما میگذارد و محال است در شبکههای اجتماعیدین را عرضه کرد و جواب نگرفت، این از ویژگیهای خوب این فضا است که به ویژه حوزههای علمیه باید از این فرصت استفاده خوبی کنند.
وی افزود: عده ای از جوانان به جمع آوری مطالبی در مورد حضرت زهرا(س) پرداخته و این مطالب را بهلاتین ترجمه کردند و با تشکیل یک گروه از بانوان مسیحی اروپایی در این شبکههای اجتماعی، به معرفی حضرت زهرا (س)پرداختند که این سبب شناخت بیشتر بانوان مسیحی نسبت به این بانوی گرامی اسلام شد و هنوز هم این بانوان منابع بیشتریرا برای شناخت حضرت زهرا(س) درخواست دارند که با کمبود منابع لاتین مواجه شده اند.
کارشناس فضای مجازی درباره اهمیت استفاده مفید از این شبکهها اظهار کرد: مقام معظم رهبری در این مورد میفرمایند: «ابزارهای تسهیلکننده که در اختیار شماست، اگر بتوانید یاد بگیرید، میتوانید حرف درست خودتان را به هزار نفر که نمیشناسیدبرسانید. این فرصت را از دست ندهید اگر ضایع شد خدا از من و شما سؤال خواهد کرد».
اعتصامی در مورد اثرات سوء و مضر این شبکه ها، ادامه داد: سبک زندگیدر شبکه اجتماعی بصورت سطحینگری، تهدید فرهنگ عفاف و حجاب، دوست یابی بدون شناخت کافی، عدم رعایتحریم بین محرم و نامحرم، تهدید حریم خصوصی، تهدید بنیان خانواده و اتلاف وقت و بازماندن از کارهای مهم برخی از آثار سوء و مضر این شبکهها است.
وی خاطرنشان کرد: انتخاب دوست در زندگی روزمره، براساس اشتراکات اخلاقی و خانوادگی سنجیده میشود، امادر شبکههای اجتماعی کاملا متفاوت و بدون شناخت است که موجب آسیبهای هنگفتی در بنیان خانواده میشود./111/