مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور:

حداقل سه مدرسه علمیه خواهران با عنایت ویژه مراجع تقلید در قم راه‌اندازی می‌شود

شناسه خبر : 18857

1394/03/24

تعداد بازدید : 544

حداقل سه مدرسه علمیه خواهران با عنایت ویژه مراجع تقلید در قم راه‌اندازی می‌شود
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور در مراسم تودیع و معارفه مدیر حوزه علمیه خواهران استان قم گفت: حداقل سه مدرسه علمیه خواهران با عنایت ویژه مراجع عظام تقلید در شهر قم راه‌اندازی می‌شود.
به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران حجت‌الاسلام و المسلمین محمودرضا جمشیدی یکشنبه 24 خرداد در این مراسم با بیان اینکه در آینده شاهد راه‌اندازی سه مدرسه علمیه خواهران از سوی سه تن از مراجع معظم تقلید خواهیم بود، افزود: امیدواریم راه‌اندازی این واحدهای حوزوی طلیعه‌ای بر ارتقای حوزه‌های علمیه خواهران در استان قم باشد.
وی با اشاره به وجود موسسه حوزوی جامعه الزهرا(س) در شهر قم اظهار کرد: امیدواریم دامنه این موسسه هر روز بیشتر شود، اما استان قم ظرفیت‌های زیادی دارد که باید از آنها بهره برد. اکنون حدود 80 هزار طلبه برادر در استان قم سکونت دارند و جمعیت خانوار آنها نیز به همین عدد می‌رسد و این ظرفیت کمی برای توسعه علوم دینی نیست.
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور با اشاره به سیاست توسعه حوزه‌های علمیه خواهران در استان قم اظهار کرد: اکنون با کمبود جا در حوزه علمیه خواهران استان قم مواجه هستیم و تعداد متقاضیان ورود به حوزه علمیه خواهران در این استان پنج تا شش برابر ظرفیت است.
وی با تاکید بر لزوم جبران عقب‌ماندگی‌ها در استان قم اضافه کرد: ظرف یک تا دو سال باید با پشتیبانی ویژه ستادی از سوی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران این عقب‌ماندگی‌ها برطرف شود.
حجت‌الاسلام و المسلمین جمشیدی با بیان اینکه در قم به مدرسه علمیه خواهران آزاد نیاز داریم، گفت: در قم فضلای تحصیل‌کرده فراوانی حضور دارند که به ارتقا نیاز دارند و باید در مدرسه علمیه آزاد تحصیل کنند. بنابراین تا مهرماه مدرسه علمیه آزاد را در شهر قم راه‌اندازی خواهیم کرد.
وی با اشاره به لزوم راه‌اندازی یک شهرک پژوهشی و پژوهشکده رسمی در حوزه علمیه خواهران استان قم افزود: در مدرسه علمیه خواهران معصومیه یک پژوهشکده راه‌اندازی شده است اما این کافی نیست.
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور با تقدیر از زحمات حجت‌الاسلام اسماعیل‌نیا در زمان تصدی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم افزود: تاسیس مدارس علمیه خواهران متعدد در شهر قم و شهرهای وابسته به این مدیریت، کار اصلی صورت گرفته در استان قم در مدت اخیر بوده است.
وی سیاست مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران را توسعه کیفی مراکز حوزوی در استان‌های مختلف دانست و افزود: در استان قم علاوه بر توسعه کیفی به دنبال توسعه کمی هستیم. ظرفیت بدون پاسخی در استان قم وجود دارد که باید از آن بهره برد.
حجت‌الاسلام و المسلمین جمشیدی با با بیان اینکه در 10 سال اخیر فعالیت عمرانی وسیعی در این نهاد در خارج از استان قم انجام گرفته است، یادآور شد: آثار این فعالیت در سراسر کشور مشهود است اما در استان قم تلاشی صورت نگرفته است و باید به سرعت این عقب‌ماندگی جبران شود.
وی با اشاره به اینکه مرکز آموزش‌های غیرحضوری و مرکز تربیت مدرس حوزه‌های علمیه خواهران به مجموعه مدیریت استان قم افزوده شده‌اند، ادامه داد: می‌توانیم از ظرفیت مرکز تربیت مدرس تا 20 سال آینده بهره ببریم. هنوز در بخش استاد در گرایش‌های مختلف به ظرفیت مورد نیاز نرسیده‌ایم و باید مرتبا اساتید خود را به روز کنیم.
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور با بیان اینکه در حوزه‌های علمیه خواهران رکن اساسی تربیت طلبه، استاد است، گفت: بخش مهمی از اصلاح روش‌ها و منش‌ها باید توسط استاد انجام پذیرد. باید در بخش‌های مختلف سرمایه‌گذاری کنیم تا اساتید به جایگاه کمی و کیفی مناسبی برسند.
وی با بیان اینکه مدارس علمیه خواهران می‌توانند قطب‌های پژوهشی، آموزشی و فرهنگی تبلیغی باشند، اظهار کرد: باید امور مختلف تا حد امکان به مدارس علمیه واگذار شود و در این زمینه از همکاران مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران خواسته‌ایم شاخص‌های واگذاری امور را تعریف کنند تا هریک از مدارس علمیه واجد این شرایط بودند، امور به آنها واگذار شود.
در این مراسم حجت‌الاسلام محمدتقی قندی به عنوان مدیر جدید حوزه علمیه خواهران استان قم معرفی شد.