حجتالاسلام سید مهدی ابطحی گفت: این کارگاه با حضور 150 نفر از مدیران، نمایندگان مدیریت استان و معاونان آموزشی و فرهنگی مدارس علمیه به مدت دو روز برگزار شد.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان با بیان اینکه مصاحبه و نتیجه آن یک قضاوت است، بیان کرد: باید دقت شود تا کسانی که شایستگی ورود به حوزههای علمیه دارند پذیرش شوند.
وی از مصاحبهگران خواست از سؤالات غیر ضروری که به شناخت آنان از مصاحبه شونده کمک نمیکند پرهیز کنند.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان با بیان اینکه مصاحبه و نتیجه آن یک قضاوت است، تصریح کرد: سعی کنید در انجام مصاحبه دقت لازم را داشته باشید تا بتوانید به حق نظر دهید.
حجتالاسلام ابطحی تأکید کرد: مطالبی که در مصاحبه مطرح میشود امانتی است که باید از انعکاس آن خودداری کرد.
در ادامه این کارگاه زهرا شفیعی، معاون آموزش حوزه علمیه خواهران استان اصفهان آشنایی با مفاهیم پایه مصاحبه، آشنایی با فنون کاربردی مصاحبه و نشانهشناسی برخی اختلالات را از جمله اهداف برگزاری این کارگاه دانست.
معاون آموزش حوزه علمیه خواهران استان اصفهان عنوان کرد: در این کارگاه اصول آغازین مصاحبه شامل فضا و شرایط فیزیکی، احترام به مصاحبه شونده و فنون ارتباط و اصول در حین اجرا شامل هدفدار و جهتدار بودن، تمرکز بر موضوعات مورد علاقه، پرهیز از قضاوت و پیشداوری زود هنگام، نحوه و نوع سؤال کردن در مصاحبه، چگونگی پایان دادن به مصاحبه و مدت زمان آن، توانمندیهای ذهنی، مهارتها، ویژگیهای شخصیتی و برخی نشانههای اضطراب از سوی استاد تبیین و بررسی شد.
وی افزود: این کارگاه به مدت دو روز و در دو نوبت صبح و عصر با حضور حجتالاسلام جدیری، مدرس حوزه در سالن اجتماعات ساختمان مدیریت حوزه علمیه خواهران استان اصفهان برگزار شد./112/