سید رضا سیدحسینی، مشاور آموزش و پرورش شهر شاهرود در این کارگاه با بیان اینکه کمتر کسی اصول درست فکر کردن را آموخته است، گفت: کودکان باید راهکارهای انتخاب درست انجام دادن را بیاموزند.
وی بیان کرد: تلویزیون اصول تربیتی را آنگونه که باید آموزش نمیدهد، راههای علاقمند کردن کودکان به مذهب و واکسینه کردن آنها در برابر تکنولوژیهای مدرن از سوی خانواده از اصولی است که باید به آن توجه شود.
این مشاور آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه تربیت دینی در خانواده شکل میگیرد، تصریح کرد: خانواده یک تعریف مکانیکی و یک تعریف ارگانیکی دارد، سیستمی است تشکیل شده از اجزا پدر، مادر و فرزندان که به هم پیوسته و دارای رابطه تعاملی هستند که به سمت هدف مشخصی حرکت میکنند.
سید حسینی با یادآوری اینکه خانواده سسیستمی هدفمند، پویا و رابطهمند است، عنوان کرد: خانواده زیر ساخت جامعه انسانی است که مجموعهای از کل نظام هستی را تشکیل میدهد و جامعه نیز یک سیستم هدفمند به شمار میرود.
وی با اشاره به سخنان شهید مطهری درباره سبک زندگی اذعان کرد: در زندگی فلسفه و اعتقاداتی وجود دارد که به جهان بینی هر فرد مرتبط میشود.
کارشناس ارشد مشاوره با بیان اینکه دیدگاه، بینش و نگرش فرد به جهان هستی، جهان بینی او را تشکیل میدهد، ابراز کرد: فکر، نگاه و حرفهایی که در طول شبانه روز رد و بدل میشود بر وجود انسان تأثیر میگذارد.
سید حسینی ضمن تأکید بر اینکه جهان بینی بایدها و نبایدهای انسان را شکل میدهد، اظهار کرد: تکنولوژیهای جدید امروز بایدها و نبایدها را تغییر داده و استفاده از آنها به اپیدمی در بزرگسالان تبدیل شده که سبب سرایت به کودکان هم میشود.
وی با ابراز تأسف از اینکه تلفنهای همراه و تبلتها جایگزین کتابهای نقاشی، اسباب بازی و سرگرمیهای ورزشی همانند والیبال و بسکتبال شدهاند، بیان کرد: سرگرم کردن کودک با تلفن همراه و دیگر وسایل الکترونیک او را از اکتشافات جدید و یادگیری دور میکند./112/