حجتالاسلام علی غفاری، مدیر حوزه علمیه خواهران استان مازندران در این جلسه گفت: یکی از دغدغههای اصلی حوزههای علمیه، مسأله تحقق فرهنگ دینی در جامعه است و ماهیت و هویت حوزه، با این امر گره خورده است.
وی افزود: باید از همان ظرفیتی که انقلاب را بوجود آورد و بسیج را شکل داد و جنگ تحمیلی را به پیروزی رسانید؛ برای تحقق آرمانهای انقلاب و ارزشهای اسلامی استفاده کرد.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان مازندران اظهار کرد: ماحصل تبادل نظر در این کارگروه که متشکل از کارشناسان دستگاههای دولتی و مردمی مازندران است، دستیابی به موضوعاتی است که گریبانگیر جامعه است و مهمترین آن بحث حفظ تحکم خانواده و کاهش طلاق است که در این راستا منشور خانواده از سوی چند نفر از اعضا تدوین و در کارگروه تصویب شد.
حجتالاسلام غفاری ادامه داد: متأسفانه آمار طلاق در جامعه به ویژه در سالهای اول تا سوم زندگی، به دلیل تغییر سبک زندگی، کمرنگ شدن برخی از ارزشها نگرانکننده است، از این رو باید دلسوزان و دردمندان دین و تمام کسانی که درد جوانمردی، اخلاق و تعالی جامعه را دارند، وارد عرصه شوند.
وی گفت: امروز یک رسالت بزرگ الهی بر دوش ما است، هر کس می تواند پرچمدار این نهضت همگانی باشد باید با بینش، بصیرت و برنامه ریزی برای توسعه ارزشهای دینی اقدام کند، قطعا حوزه علمیه به دلیل وظیفه ذاتی خود درباره ترویج فرهنگ دینی فعالیت میکند، اما برای موفقیت بیشتر، باید فعالیت و امکانات دستگاههای دولتی و غیردولتی که در این راستا است، تجمیع شده و به صورت جهادی عمل شود.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان مازندران خاطرنشان کرد: برای این که به صورت اصولیتر مطالب خود را به جامعه هدف برسانیم، باید از رسانهها به صورت علمی و کارشناسی استفاده کنیم و همچنین از توان و امکانات هیئتهای مذهبی، حوزههای علمیه و پایگاههای بسیج در جهت اجراییکردن مفاد منشور میتوان استفاده کرد.
حجتالاسلام غفاری افزود: از همکاری صمیمانه تمام دستگاههای که در اجرای فرهنگسازی منشور خانواده پیش قدم شدند به ویژه استانداری مازندران در ابلاغ منشور خانواده به تمام ادارات استان و همچنین سپاه کربلای مازندران در ارسال منشور به تمام پایگاههای بسیج تشکر میکنیم./111/