حجتالاسلام سید مهدی ابطحی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان در این نشست یکی از مشکلات نوشتن پایاننامه از سوی طلبه را عدم سهولت برای هماهنگی و مشورت با اساتید راهنما و اساتید داور دانست.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان گفت: اصفهان با وجود 50 حوزه علمیه خواهران نیازمند تأسیس یک مرکز پژوهشی یا یک پژوهشکده در سطح استان به منظور دسترسی آسان طلاب به منابع و مأخذ برای انجام کارهای تحقیقاتی است.
وی با بیان اینکه گاهی به دلیل کثرت اشتغال اساتید مشاور و راهنما و نیاز به مشاوره با آنها، طلاب با مشکل روبهرو میشوند، بیان کرد: باید تلاش کنیم تا راهکار مناسبی برای این مسأله ارائه دهیم.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان با اشاره به فعالیت شش مؤسسه آموزش عالی و مرکز تخصصی در استان اصفهان در رشتههای تفسیر و علوم قرآنی، فقه و اصول، تاریخ، اخلاق، ادبیات و کلام گفت: امسال در سطح چهار نیز در دو رشته تفسیر و علوم قرآنی و فقه و اصول در مرکز تخصصی فاطمه الزهرا(س) خوراسگان و مؤسسه آموزش عالی مجتهده امین اصفهان طلبه میپذیریم.
در بخش دیگری از این نشست رمضانیان، معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران استان اصفهان با ارائه گزارشی تفصیلی از روند تدوین پایاننامههای سطح سه در استان، تعداد پایاننامههای دفاع شده را 60 پایاننامه عنوان کرد.
وی افزود: تاکنون بیش از 50 جلسه کمیسیون پایاننامهها در چهار گرایش تفسیر و علوم قرآنی، فقه و اصول، فلسفه و کلام اسلامی، تاریخ اسلام و سیره معصومین(ع) جهت تصویب موضوعات و بررسی تعداد 460 طرح اجمالی و تفصیلی و ساماندهی روند تدوین پایاننامههای سطح سه در استان تشکیل شده است.
رمضانیان با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد 65 استاد مجرّب راهنما، مشاور و داور درباره پایاننامههای مقطع سطح سه طلاب خواهر استان اصفهان با این معاونت همکاری دارند، برگزاری این نشست یک روزه که نخستین نشست اساتید راهنما و مشاور و داور پایاننامههای سطح سه استان است را گامی مهم در جهت هماندیشی مؤثر در میان اساتید دانست.
وی تصریح کرد: امروز اساتید شرکت کننده در کارگروههای تخصصی حضور خواهند داشت و به تبادل نظر درباره روند تدوین پایاننامهها، بررسی مسائل و مشکلات و راههای ارتقای سطح کیفی پژوهشهای مقطع سطح سه خواهند پرداخت.
معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران استان اصفهان ارائه نظرات و دیدگاهها از سوی نمایندگان کارگروههای مرکز به منظور تقریب دیدگاهها و جمعبندی نکات برجسته، برگزاری کارگاه آموزشی ویژه اساتید با موضوع ارائه نکات کلیدی و بایستههای بررسی موضوعات ـ طرحها و داوریها، جلسه پرسش و پاسخ اساتید با معاون پژوهش مرکز و بیان دستاوردهای نشست از سوی آنها را از دیگر برنامههای نشست یک روزه اساتید راهنما، مشاور و داور پایاننامههای سطح سه استان برشمرد.
گفتنی است، در این نشست اساتید راهنما، مشاور و داور پایاننامهها، مدیران و معاونان پژوهش مراکز تخصصی نیز حضور داشتند./112/