در این نشست حجتالاسلام مختار مسعودینیا، مدیر حوزه علمیه خواهران به حدیثی از امام حسن عسگری(ع) اشاره کرد که فرمودند «هرکس از شما در دینش پارسایی و در سخنش راستگویی و امانتدار و با مردم خوش رویی پیشه کند گفته میشود که این شیعه است و این مرا شاد میگرداند».
وی هدف از تشکیل جلسه را تبادل افکار و نظرات جهت پیشبرد اهداف و تقویت حوزههای علمیه خواهران است.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان آذربایجان شرقی با اشاره به جلسه فصلی مرکز مدیریت، افزود: طبق تأکیدات مدیر حوزههای علمیه خواهران سراسر کشور، مدیر مدرسه بایستی در رفع مشکلات طلاب که امانتهای الهی در دست ما هستند چارهاندیشی اساسی کند چراکه طلاب با دیدگاههای خاص و ارزشمندی که نسبت به حوزه و حوزویان دارند به جای دانشگاه حوزه را انتخاب کردهاند، از این رو کارکنان و اساتید مدارس علمیه بایستی با رفتار و کردار خویش الگوی یک حوزوی نمونه و معرف حوزههای علمیه خواهران باشند و این الگوها نقش بسزایی در تربیت طلاب دارند.
حجتالاسلام مسعودینیا اظهار کرد: همانگونه که بزرگان دین و اساتید در سایه تهذیب نفس و رفع رذائل توانستهاند به مقامات برتر برسند، برنامهریزی برای مباحث اخلاقی طلاب بسیار ضروری است، ازاین رو بایستی در این زمینه سرمایه گذاری کنیم تا در آینده طلاب باسواد و مهذب تحویل جامعه دهیم.
در این جلسه همچنین معاون فرهنگی تربیتی حوزه علمیه خواهران استان آذربایجان شرقی به ارائه مطالبی درباره مسائل فرهنگی مدارس پرداخت وبه این نکته اشاره کرد که با توجه به بازدیدهای بعمل آمده از مدارس و جمع بندی گزارشات و فعالیتهای فرهنگی مدارس، دو درخواست اصلی از سوی طلاب داریم.
وی افزود: یکی از درخواستها در مورد اخلاق عملی طلاب است، چون هدف اصلی و اساسی طلاب از بدو ورود به حوزههای علمیه مسائل اخلاقی است چراکه اکثر طلاب به خاطر همین مطلب حوزه علمیه را انتخاب کردهاند و تشنه یادگیری اخلاق هستند و از این رو بایستی در نشستهای هفتگی و مباحث اخلاقی از اساتید برجسته سطح شهر دعوت شود تا تأثیر بیشتری در جمع طلاب داشته باشد، چون اخلاق ارائه شده در واحدهای درسی کفاف نیاز طلاب را نمیکند.
معاون فرهنگی تربیتی حوزه علمیه خواهران استان آذربایجان شرقی ادامه داد: مطلب دیگر در راستای درخواست طلاب بحثهای قرآنی و تجوید طلاب در پایههای پایین(اول و دوم) است که برگزاری منظم و اصولی کلاسهای روخوانی و تجوید قرآن در این سالها از اهمیت ویژهای برخوردار است و لازم است برای ادامه حفظ قرآن طلاب پایه اول که مشتاق هستند به صورت منسجم برنامه ریزی شود.
مسئول اداره ساماندهی و نظارت حوزه علمیه خواهران استان آذربایجان شرقی نیز در این نشست درباره فناوری اطلاعات مدارس مبنی بر فعال کردن طلاب در زمینه وبلاگ نویسی مطالبی را بیان کرد./111/