برگزاری نشست «سبک زندگی اسلامی» در مدرسه فاطمه الزهرا س کامیاران

شناسه خبر : 19352

1394/04/22

تعداد بازدید : 346

نشستی با عنوان سبک زندگی اسلامی با رویکرد نقش طلاب در ساختار دین و زندگی در مدرسه علمیه خواهران فاطمه الزهرا(س) شهر کامیاران استان کردستان برگزار شد.

فتاحی، مدرس حوزه و دانشگاه در این نشست امام خمینی(ره) را بارزترین نمونه علمی و عملی جهان اسلام دانست.

وی انسان‌ها را به دو گروه منفعت طلب و معتقد به اصول و معیارها تقسیم کرد و گفت: فرد منفعت طلب تنها به دنبال سود خود است، ولی انسان معتقد به اصول به دنبال تحقق آرمان‌ها است.
مدرس حوزه و دانشگاه تناقض در گفتار را از صفات افراد منفعت طلب عنوان کرد و یادآور شد: این افراد معیاری برای خود مشخص نکرده‌اند، از این‌رو در گفتار خود ثابت قدم نیستند.
وی افزود: افراد معتقد به اصول در گفتارشان هیچ وقت تناقضی ندارند. امام خمینی(ره) نمونه بارز یک انسان معیارگر هستند که در تمام مراحل زندگی خود بر اساس معیار و برنامه پیش رفتند.
فتاحی اظهار کرد: امام راحل به میزانی به معیارهای کاری خود اهمیت می‌دادند که تأکید می‌کردند اشکالی ندارد ما در هدف خود شکست بخوریم، ولی نباید تکالیف را انجام ندهیم؛ یعنی عمل به تکلیف برای امام راحل یک امر مهم و ضروری بود، چرا که معیار مورد نظر ایشان اوامر وحی و کارهای ائمه اطهار(ع) بود.
مدرس حوزه و دانشگاه با تأکید بر این‌که تبلیغ وظیفه طلاب است، بیان کرد: طلاب باید در انجام این امر الهی توانمند باشند و در تمام مراحل زندگی خود بر اساس معیار پیش بروند، چرا که وقتی ما می‌گوییم از ائمه(ع) و بزرگان الگو می‌گیریم باید در تمام مراحل آن را پیاده کنیم.
وی در ادامه با اشاره به عملکرد گروهک مجاهدین خلق خاطرنشان کرد: آن‌ها در زمان طاغوت جلسات تفسیر قرآن و نهج البلاغه داشته، شعارهای ضد امپریالیسم آمریکایی سر می‌دادند و هر فردی که با آن‌ها مخالفت می‌کرد را ترور می‌کردند، از این‌رو در نگاه مردم افراد مورد قبول بودند و کسی نمی‌توانست به راحتی با آن‌ها مخالفت کند، ولی امام(ره) با این فکر مخالف بودند و اعتقاد داشتند که باید یک حرکت عمومی صورت گیرد و افراد دست به کشتار دیگران نزنند.
فتاحی ادامه داد: اعضای این گروه افراد فاسدی بودند و امام(ره) آن‌ها را خوب شناخته بودند، از این‌رو بارها از ايشان تقاضا كردند كه آن‌ها را آزاد كنند، ولی نپذیرفتند.
فتاحی خواندن نماز اول وقت و متوسل شدن به خدا را از صفات امام راحل دانست و گفت: ایشان با وجود اين‌كه چندین سال در عراق زندگی كردند، ولی هیچ‌گاه حاضر نشدند يک بار هم از حكومت بعثی عراق تقاضای كمک كند، چرا که معتقد بودند بعثی‌ها فاسد هستند./112/