برگزاری جلسه مشترک مسؤولان حوزه علمیه خواهران اصفهان با آیت‌الله مقتدایی

شناسه خبر : 19382

1394/04/24

تعداد بازدید : 524

برگزاری جلسه مشترک مسؤولان حوزه علمیه خواهران اصفهان با آیت‌الله مقتدایی
جلسه مشترک رییس شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران کشور با مدیر، معاونان و کارکنان مدیریت حوزه علمیه خواهران استان اصفهان در محل ساختمان مدیریت این استان برگزار شد.

حجت‌الاسلام سید مهدی ابطحی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان در این جلسه طی گزارشی از عملکرد مدیریت استان گفت: در سال 86 مدیریت حوزه علمیه خواهران استان اصفهان با 32 مدرسه علمیه تحت پوشش شروع به فعالیت کرد.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان تأکید کرد: ولی هم اکنون در استان اصفهان 50 مدرسه علمیه خواهران به تصویب مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران کشور رسیده است که از این تعداد  44 مدرسه علمیه در مقطع سطح دو و 6 مدرسه علمیه در مقطع سطح سه با عنوان مرکز تخصصی و موسسه آموزش عالی با گرایش‌های فقه و اصول، تفسیر و علوم قرآنی، عقاید و کلام، اخلاق و تربیت اسلامی، مدرسی ادبیات عرب و تاریخ مشغول به فعالیت هستند. دو مرکز تخصصی نیز در گرایش‌های تفسیر و فقه و اصول در مقطع سطح چهار در سال 93 شروع به پذیرش کرده‌اند.
وی افزود: در حال حاضر 6 هزار 410 نفر طلبه خواهر در استان اصفهان مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد 5 هزار 514 نفر در مقطع سطح دو و 896 نفر در مقطع سطح سه مشغول به  فراگیری علوم دینی و حوزوی هستند. تعداد فارغ التحصیلان از ابتدا تاکنون نیز در مقطع سطح دو 4 هزار و 41 نفر و در مقطع سطح سه 50 نفر است.
در ادامه رمضانیان، معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران اصفهان اظهار کرد: تاکنون 18 کانون پژوهشی ویژه واحد‌های علمی تربیتی مدارس سطح دو در استان تشکیل شده است.
وی دیگر فعالیت صورت گرفته در بخش پژوهش را شامل: تشکیل 3 انجمن علمی پژوهشی ویژه مؤسسه آموزش عالی و مراکز تخصصی سطح سه استان، فعالیت 61 هسته پژوهشی ویژه فارغ التحصیلان و دانش آموختگان حوزه‌های علمیه خواهران استان، برگزاری 14 کرسی آزاد اندیشی در سطح مدارس و مراکز استان (از سال 91 تاکنون)، برگزاری جلسه دفاعیه 3 هزار 360 تحقیق پایانی طلاب مدارس سطح دو استان، تألیف و تدوین و برگزاری جلسه دفاعیه 72  پایان نامه طلاب مراکز تخصصی سطح سه استان برشمرد.
بهشتی، معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان اصفهان نیز در بخش دیگری از این نشست با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی، تربیت 187 مربی طرح رحمت با هدف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در خانواده، تعمیق باورهای دینی، تحکیم بنیان خانواده و پاسخ‌گویی به مشکلات خانواده در مسائل تربیتی، تربیت 49 استاد تجوید برای کلیه مدارس علمیه خواهران استان، تربیت 82 مربی فن خطابه، تربیت 84 مربی تخصصی نقد فرقه‌های ضاله را از فعالیت‌های صورت گرفته در این بخش عنوان کرد.
وی شرکت در 9 جشنواره قرآنی کشوری و اختصاص تعداد 187 نفر برنده استانی در سال 93 و 11 نفر برنده کشوری از بین 59 برنده کل کشور به طلاب اصفهان، برگزاری 412 نشست تربیتی برای طلاب و 283 نشست اخلاقی برای اساتید، برگزاری طرح زمزمه قرآنی برای آشنایی بیشتر طلاب با کلام وحی و مهارت‌های قرآنی با حضور 3 هزار 634 طلبه، ایجاد و ارتقا دفاتر مشاوره در واحدهای حوزوی و 49 مشاور در 39 واحد حوزوی، ساماندهی بیش از هزار و 128 مبلغ را از دیگر فعالیت‌های معاونت فرهنگی برشمرد.
مصطفی مختاری، کارشناس دفتر فنی حوزه علمیه خواهران استان اصفهان نیز طی گزارشی از فعالیت‌های عمرانی صورت گرفته در استان گفت: از بدو تأسیس تاکنون برای حدود 50 مدرسه فعالیت عمرانی انجام شده که یا به بهره‌برداری رسیده، یا در حال اجرا و نوبت اجرا است.
وی افزود: اصفهان با 12 مدرسه، خمینی شهر با 8 مدرسه و نجف آباد با 6 مدرسه بیشترین تعداد مدارس علمیه خواهران در استان را شامل می‌شوند.
امینی، کارشناس مالی حوزه علمیه خواهران استان اصفهان نیز فعالیت‌های صورت گرفته در بخش مالی را شامل جمع‌آوری پیشنهاد بودجه 49 واحد حوزوی و مدیریت استان، بررسی، اصلاح و ارسال به مرکز، دریافت و ابلاغ بودجه سالانه، تفکیک و ارسال به مدارس و معاونت‌های استان، راهبری سامانه مالی به 49 واحد حوزوی در استان اصفهان، بازدید و بررسی عملکرد مالی مدارس و اسناد و مدارک مالی مدارس و ارسال گزارش به نظارت عنوان کرد./112/