برگزاری نشست تأثیر رسانه‌های غربی بر زندگی ایرانیان در مدرسه حضرت زینب س سریش‌آباد

شناسه خبر : 19412

1394/04/30

تعداد بازدید : 228

نشست سبک زندگی اسلامی با موضوع تأثیر رسانه‌های غربی بر تغییر سبک زندگی ایرانیان با حضور استاد حوزه و دانشگاه همدان در مدرسه علمیه خواهران حضرت زینب(س) شهر سریش‌آباد استان کردستان برگزار شد.
در این نشست طاهری، استاد حوزه و دانشگاه همدان به ابعاد مختلف جنگ نرم پرداخت و گفت: از مهم‌ترین ابعاد جنگ نرم ماهواره است، دشمن در جنگ نرم سنگرهای معنوی را هدف گرفته که با همان معنویات توانستیم در مقابل دشمن بایستیم که در این جا از باب رسانه وارد شده است.
وی افزود: رسانه حس و نیاز انسان را تغییر می‌دهد، این مسأله به نوعی بیانگر گستردگی همین رسانه‌ها است، در واقع  ویترین‌سازی است، انسان نسبت به  ماهواره یا تلویزیون در موضع انفعال است و نمی‌تواند فعالیتی بکند، آن‌چه را که دست‌اندرکاران می‌خواهند در معرض دید دیگران قرار می‌دهند، پس ماهواره چیزهای نامناسب را بر می‌گزیند و آن‌چه که مناسب است کنار می‌گذارد، رسانه تصویرسازی می‌کند و مفهومی را با تصویر در ضمیرها نهادینه می‌کند.
استاد حوزه و دانشگاه همدان با بیان این‌که هدف دشمن تغییر اعتقادات، باورها و ارزش‌های ماست، اظهار کرد: ولی از آن جایی که اندیشه‌های ما درست است، نتوانسته‌اند به هدف خود برسند؛ پس هدف دشمن تغییرات رفتار ماست که نه با فرهنگ و نه با اعتقادات دینی ما سازگاری دارد، این از همان القائات غیرمستقیم ماهواره است، اتفاقات جامعه گویای این واقعیت است، امروزه اگر کسی طلاق بگیرد جشن می‌گیرد و بحث ازدواج سفید مطرح می شود؛ این با کجای دین ما سنخیت دارد؟
طاهری ادامه داد: تعداد کل شبکه‌های ماهواره‌ای 32 هزار و 140 شبکه است که 18 هزار شبکه آن در ایران قابل دریافت است و تعداد شبکه‌های فارسی زبان 146 شبکه یعنی3 هزار و 504 ساعت برنامه، که روزی چندین بار برنامه هایش پخش می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: جنگ نرم تلاش کرده که جنگ را به درون خانواده بکشد، به نتیجه رسیده که راه نابودی دشمن حمله از درون است، آمریکا اعلام کرده که ما در عراق جنگ را با ماهواره مدیریت کردیم.
استاد حوزه و دانشگاه همدان با بیان این‌که در شبکه فارسی وان که 12 درصد به ترویج خیانت زن و شوهر می‌پردازد، بحث فرزند نامشروع، رفتارهای جنسی زننده و غیره را ترویج می‌دهد، گفت: شبکه من و تو نیز از جمله مسائلی که ترویج می‌کند، هم‌جنس بازی است و این نگاه القا می‌شود که زندگی لذت بخش‌تر از آن است که باید باشد، یعنی این که از این زندگی باید به هر نحوی لذت برد و زندگی دیگری وجود نخواهد داشت.
وی اهداف شبکه‌های ماهواره‌ای با گرایش خانواده را ایجاد خانواده‌های بی‌قید در برابر خانواده‌های سنتی، ترویج و عادی جلوه دادن خیانت زن و شوهر، زندگی بدون ازدواج، عادی جلوه دادن روابط دختر و پسر، هویت‌زدایی از مفهوم خانواده و ایجاد بلوغ زودرس دانست و افزود: برای مقابله با ماهواره باید آگاه‌سازی و مقابله منطقی داشته باشیم./111/