صديقه بهرامی، معاون پژوهش حوزه علميه خواهران استان گلستان بيان کرد: امروز شاهد تلاش کسانی هستیم که میخواهند میان ارزشهای تکامل بخش زنان و تحقق عینی زن در جامعه فاصله ایجاد کنند.
وی افزود: این افراد میخواهند از گذر اما و اگرها و چراهای بی اساس، شعور زن را در فهم آزادگیاش به بند اسارت کشند و با برداشتهای غلط و تفسیرهای به رأی خود به ویژه در متون مقدس مانع از به کمال رسیدن زن شوند و عریانیاش را سرمایه بی پایان سوداگری اقتصادی خویش سازند.
معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران استان گلستان تصریح کرد: این امر مهم پس از گذشت 100 سال از نخستین رسالههای حجاب در قالب ردیه نویسی و پاسخ به شبهات آن بر ما واجب میسازد تا با توجه و تلاش علمی ـ پژوهشی مبانی اسلامی را در این موضوع با تأکید بر ثقلین ارائه دهیم و در تعمیق هرچه بیشتر فرهنگ حجاب و عفاف به عنوان ضرورت دینی قدم برداریم.
وی خاطرنشان كرد: طرح مسأله حجاب در قرآن خود راهکاری است برای مردان و زنان آزادی که به امر متعالی ایمان آورده و دوست دارند از گزند آشوب جنسی و نگاههای آلوده خود را بر کنار دارند.
بهرامی يكی از اهداف برگزاری این همايش را تبیين ابعاد حجاب و عفاف در قرآن و تطبیق آن با زندگی در دنیای مدرن دانست.
وی ارائه راهکارهای مؤثر در حل معضلات حجاب و عفاف براساس مطالعه، پژوهش و تحقیق در حد توان، معرفی و ایجاد الگوی مناسب قرآنی ـ روایی جهت طراحی و دوخت لباس را از ديگر اهداف برگزاری همايش عفاف و حجاب اعلام كرد.
گفتنی است، در این جلسه مسؤولانی از ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان، دانشکده فنی و حرفهای مائده و صدا و سیمای مرکز گلستان در جلسه حضور داشته و به بيان نظرات خود پرداختند./112/