منصوره اسکندرینژاد ارائه کننده بحث، زینب رهبرادب استاد منتقد و نسرین اسدبیگی استاد داور این نشست بودند.
اسکندرینژاد بیان کرد: سابقه پوشش و حجاب زنان به پیش از اسلام باز میگردد، از اینرو حجاب و پوشش يک امر طبيعی و فطری است. همچنين در ساير اديان همانند يهود، زرتشت نیز حجاب وجود داشته است.
وی افزود: البته مسأله پوشش در اديان گذشته و پیش از اسلام به صورت امروزی مطرح نبوده است و اين امر از طرف خدای متعال به صورت تدريجی نازل شد. پس مسأله پوشش طلبگی يک مسأله جدا و قابل تفكيک از پوشش اسلامی نیست که اين شبهه پيش آيد آيا پوششی كه طلاب دارند يک ضرورت دينی است يا اينكه جامعه، اجتماع و مردم داشتن چنين پوشش و حجابی را از طلاب انتظار دارند.
در ادامه جلسه نیز رهبرادب، استاد منتقد تصریح کرد:آن چيزی كه امروزه درباره پوشش طلبگی با آن مواجه هستيم و جامعه از ما طلب دارد يک خواست اجتماعی است نه يک ضرورت صرفا دينی. چرا كه وقتی میخواهند از يک حجاب كامل صحبت كنند میگويند همانند طلبهها باشید و این يعنی مقدار پوششی كه طلاب دارند به دلیل خواست جامعه و مردم است.
وی ادامه داد: پوشش طلبگی افزونبر اينكه يک ضرورت دينی است، خواست اجتماعی نیز هست. همچنين ما درباره ميزان پوشش تنها مكلف به حد واجب تعيين شده در اسلام هستیم.
اسدبیگی نیز به عنوان استاد داور در جمعبندی مباحث مطرح شده گفت:پوشش طلبگی هيچ تفاوتی با پوشش مدنظر اسلام ندارد و همان چیزی است که به عنوان يک ضرورت دينی مطرح میشود.
وی یادآور شد: هيچ دليلی برای مانع بودن اين پوشش از حضور طلاب و زنان مؤمنه در اجتماع نیست، وجود افراد موفق در زمينههای مختلف نشان میدهد نه تنها پوشش مانع نیست بلکه عامل اصلی است. طلاب بايد در ميزان پوشش از مردم عادی پیشگامتر و جلوتر باشند، چرا كه الگوی پوشش جامعه هستند./112/