برگزاری نشست علمی پژوهشی در مدرسه ریحانه‌النبی ص سنندج

شناسه خبر : 19475

1394/05/03

تعداد بازدید : 697

نشست علمی پژوهشی با موضوع نقش ماهواره و شبکه‌های اجتماعی بر زندگی انسان با حضور معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان در مدرسه علمیه خواهران ریحانه‌النبی(ص) سنندج برگزار شد.
در این نشست حسن بابایی، معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در خراسان شمالی درباره سبک زندگی اسلامی ایرانی، گفت: تمامی این مسائل از دغدغه‌های رهبر انقلاب است که برای حل این مسائل باید در ابتدا علل این آسیب ها شناسایی شود.
وی افزود: دشمنان در 8 سال دفاع مقدس این تجربه را به دست آوردند که تنها راه ورود و غلبه آنان بر ایران اسلامی جنگ نرم است، چون در این جنگ از ابزارهای مخرب فرهنگی در قالب های متفاوت استفاده کردند که مقام معظم رهبری آنهارا به تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی و ناتوی فرهنگی تعبیر می‌کنند.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان اظهار کرد: مهم‌ترین ابزار عمده دشمن در خدشه‌دار کردن فرهنگ ایرانی اسلامی استفاده از تکنولوژی در مرحله اول از ویدئوها و فیلم‌های مستهجن و مبتذل و در مرحله بعد از ماهواره، تلفن همراه و اخیرا از نرم افزارهای مفرح تلفن همراه و شبکه‌های اجتماعی از قبیل تلگرام، وابیر، واتس‌آپ، تانگو و لاین است که در سال‌های اخیر رشد قابل توجهی داشته است و با توجه به اینکه ارتباط‌گیری در این شبکه‌ها مجازی و با هویت‌های غیر واقعی بوده به امکان ارسال تصاویر و فیلم از طریق این شبکه‌ها و استفاده نامناسب نوجوانان و جوانان از آن آسیب های اجتماعی و روانی بسیاری داشته است.
بابایی ادامه داد: آسیب های شبکه اجتماعی به مراتب بیشتر از ماهواره است و این شبکه‌های اجتماعی و ماهوارها متغیرهای تغیر سبک زندگی می شوند، برنامه‌هایی که از آنها پخش می‌شود تأثیر منفی بر سبک زندگی دارد و پایین آمدن سن اعتیاد، بالارفتن آمار طلاق، ضعف تربیت بچه‌ها و تجمل‌گرایی همه به دلیل تأثیرپذیری آنان از سریال‌های ترکیه‌ای است.
وی خاطرنشان کرد: در جامعه امروز با تهاجمات فرهنگی به جای تربیت قرآنی کودکان، صله رحم  و ارتباط مسقیم با اقوام ارتباط به صورت مجازی بیشتر شده به حدی که استفاده از موبایل و تبلت تبدیل به اعتیاد شده است به نحوی که ارزش‌ها ضدارزش شده‌اند./111/