در این نشست مسعود مرندی، متخصص داخلی بیمارستان سید الشهدا(ع) اصفهان با بیان مطالبی در عرصه بهداشت و درمان، گفت: بحثهای سلامتی جزء بحثهای شرعی است که در حوزه فعالیتهای طلاب علوم دینی است.
وی رسالت طلاب را یادآور شد و افزود: یکی از بزرگترین وظایف طلاب در جامعه کنونی سلامت دینی، جسمی و روحی است تا روح تعاون و همبستگی در جامعه بروز پیدا کند.
مرندی با استناد به فرمایش حضرت علی(ع) تصریح کرد: دین اسلام در بین بعضی از مسلمانان مهجور مانده است، زیرا دیگران در عمل به دستورات دین سبقت میگیرند؛ از این رو مبلغان مسیحی از کانال بیمارشناسی و کمک به بیماران خاص به تبلیغ حوزه دینی خود میپردازند، پس چرا مسلمانان به تبلیغ دین در این عرصه نپردازند و به جامعه بیمار خود خدمت نکنند تا در این مسیر الهی گمراه نشوند.
وی خاطرنشان کرد: حوزههای علمیه واسطه رساندن دستهای خیر مردم به حقیقت دین خدا هستند که این رسالت اهمیت بسزایی در عرصه روند بهبود بیمار سرطانی دارد.
متخصص داخلی بیمارستان سید الشهدا(ع) اصفهان با بیان جایگاه طلبه در این امر خطیر، به نقش طلاب در روش برخورد محبتآمیز با بیماران خاص پرداخت و گفت: ارتباط طلاب با بیماران باید همراه با ارتباط مؤثر و بر اساس محبت باشد که در نتیجه این ارتباط جاذبه دینی را به دنبال خواهد داشت.
وی طلاب را به دعوت خاص در این طرح فراگیر فرا خواند و هدف این طرح را عملی مهم در ارتقای سلامت دینی، روحی و جسمی برشمرد و به همکاری مستمر و گروهی در این رابطه تأکید کرد./111/