برگزاری نشست «عفاف و حجاب» از سوی مدرسه الزهرا س قروه

شناسه خبر : 19527

1394/05/06

تعداد بازدید : 724

نشست «عفاف و حجاب» با محوریت زن ایرانی و اسلامی و بازی‌ رایانه‌ای با حضور بانوان شاغل در ادارات، نهادهای سطح شهر و اعضای کمیسیون امور بانوان از سوی مدرسه علمیه خواهران الزهرا(س) شهر قروه استان کردستان برگزار شد.

قاسمی، مدرس دانشگاه در این نشست گفت: حجاب مختص به اسلام نیست بلکه در ادیان دیگر نیز وجود داشته است. به گونه‌ای که در ادیان تلمود یهود اگر زن بدون پوشش وارد کوچه و بازار می‌شد همسر او حق داشت او را بدون مهریه طلاق دهد.

وی اظهار کرد: اسلام به زن ارزش والایی بخشیده و به عنوان مادر مقام الهی داده است. به گونه‌ای که براساس روایات اسلامی هر فردی که 3 دختر داشته باشد و در تربیت آنان بکوشد بهشت بر او واجب است.
مدرس دانشگاه تصریح کرد: زن در حیطه حجاب سمعی و مرد در حیطه حجاب بصری آسیب پذیر است. یکی از آسیب‌‌های اجتماعی عدم رعایت حجاب از هم پاشیده شدن کانون خانواده‌ها است.
وی در ادامه سخنان خود نخستین قربانی آسیب‌های ماهواره و فضاهای مجازی را فرزندان دانست و بیان کرد: سن بازی در ایران از 7 تا 40 سال است و 46 میلیون نفر هر روز 2 ساعت بازی‌ انجام می‌دهند. این امر موجب می‌شود به مرور زمان سن بلوغ کاهش یابد و فرد خود را به جای شخصیت بازی بگذارد و از آن‌جا که در بازی‌ها هیچ قانون اجتماعی وجود ندارد، فرد در آینده که بخواهد وارد زندگی اجتماعی شود با مشکلات عدیده‌ای مواجه ‌شود.
قاسمی «عدم اعتماد به نفس و عدم توانایی در برقرار ارتباط اجتماعی با همسالان و دوستان»، «ایجاد هیجان کاذب»، «تبلیغ عرفان‌های بودیسم و بودایی»، «ترویج روابط خارج از عرف در بازی‌ها»، «افسردگی روحی و روانی و آسیب‌های جسمی»، «پرخاشگری و خشونت» و «انزوا طلبی» را از جمله‌ی آسیب‌های بازی‌های رایانه‌ای بر افراد برشمرد.
وی راهکار مقابله با آسیب‌های بازی‌های رایانه‌ای را آموزش مهارت‌های زندگی، مدیریت اوقات فراغت فرزندان، ایجاد سؤال و جواب درباره شخصیت‌ها و اتفاق‌ها در فیلم، تجزیه و تحلیل محتوایی برنامه، فراهم کردن ابزار سرگرمی مشترک و روشمندی در روابط با فرزندان دانست و بیان کرد: نقش والدین در تربیت و مدیریت اوقات فراغت فرزندان بسیار مهم و سازنده است./112/