در این نشست ژاله پرویزی، استاد حوزه با اشاره به اصول های حاکم بر زندگی حضرت زهرا(س) گفت: حضرت زهرا(س) قانون پذیری ویژه ای در زندگی داشتند به گونهای که برای دعا و نماز زمانبندی خاصی داشتند.
وی افزود: اهمیت دادن به تربیت فرزند، اطاعت پذیری از همسر و تفاهم و تعاون خانوادگی از دیگر اصول حاکم بر زندگی حضرت زهرا(س) بود.
صغری مهری از اساتید سابق حوزه و مدرس آموزش و پرورش نیز در این نشست به بخشی از سیره زندگی حضرت علی(ع) در زمینه خانواده و فرزندان اشاره کرد و ادامه داد: برخورداری زن و شوهر و فرزندان از اعتقادات در تحکیم بنیان خانواده ضروری است، قبل از اینکه شاکله ذهن فرزندان منحرف شود باید نخستین چیزی که در زندگی مورد اهمیت قرار میگیرد خداشناسی باشد، به همین جهت حضرت علی(ع) به فرزند خود امام حسن(ع) می فرمایند: سفارش میکنم به ترس از خدا، پیوسته به یاد خدا باش و در رسیدن به خدا کوشش کن.
استاد سابق حوزه و مدرس آموزش و پرورش اظهار کرد: فرزندان خود را برای زمانی تربیت کنید که متناسب با زمان خودشان باشد که با مسائل روز خودشان آشنا باشند و از این مسائل برای تربیت و رشد خودشان استفاده کنند؛ طبق فرمایشات امام علی(ع) نخستین وظیفه پدر و مادر نسبت به فرزندان توحید، خودشناسی و خداشناسی است که اگر این موارد را پیش بگیریم بقیه امور به خوبی پیش خواهد رفت.
وی در ادامه به اهمیت توجه والدین به بازیهای رایانه ای که به وفور در اختیار کودکان و نوجوانان قرار میگیرد اشاره کرد و افزود: والدین باید از محتوای بازیها اطلاع داشته باشند و اجازه ندهند هر بازیای در اختیار آنان باشد، زیرا مضرات آن در زندگی آینده آنها تأثیر بسیار نامطلوبی دارد.
مهری همچنین در ادامه مباحث به رعایت مواردی که باید زن در مقابل همسر و در خانه به آن توجه و اهتمام ورزد اشاره داشت و خاطرنشان کرد: باید از روشهای ائمه در زندگی استفاده کنیم. به پرداخت خمس و زکات و دادن لقمه حلال به فرزندان توجه داشته باشیم چون جوانی مهمترین زمانی است که میتوان از آن استفاده کرد و به سعادت رسید.
وی درباره پوشش فرزندان و بازی آنان و تأثیرات مطلوبی که بازی با فرزندان در زندگی و شکلگیری شخصیت او دارد تأکید کرد و ادامه داد: پدر و مادر باید هم نیازهای معنوی و هم نیاز های مادی فرزندان را برطرف کنند./111/