برگزاری جلسه تفسیر نهج البلاغه در مدرسه ریحانه النبی ص سنندج

شناسه خبر : 19608

1394/05/14

تعداد بازدید : 446

نشست اخلاقی با موضوع تفسیر نهج‌البلاغه با حضور استاد حوزه و دانشگاه در مدرسه علمیه خواهران ریحانه النبی(ص) سنندج برگزار شد.

حجت‌الاسلام محمود صفی زاده، استاد برجسته حوزه و دانشگاه با بیان این‌که ارتباطات انسان در سه دسته کلی ارتباط انسان با خدا، ارتباط انسان با خود و ارتباط انسان با محیط طبقه‌بندی می‌شود، گفت: مهم‌ترین ارتباطات، ارتباط با خداوند است و در این حیطه دو نوع ارتباط با خداوند وجود دارد ابتدا ارتباط معرفتی در حوزه معرفت و شناخت خدا و دوم ارتباط عملی است.

وی افزود: امام علی(ع) در پی آن بوده است که ذهنیت انسان‌ها را اصلاح کند، چرا که هر مقدار که ارتباط ما با خدا درست باشد، در حوزه عمل انسان تأثیر خواهد گذاشت و می‌فرمایند «اساس دین باید خداشناسی باشد چرا که کمال معرفت انسان‌ها آن است که خدا را تصدیق کند و حال آنکه کمال تصدیق توحید است و کمال توحید اخلاص و کمال اخلاص آن است که خدا را از صفات انسان گونه نفی کنیم و کمال آن ایمان به خدا است و ایمان به معنای باور کردن خدا است.
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این‌که یکی از راه‌های خداشناسی تفکر است، اظهار کرد: با تفکر در اطراف خود متوجه می‌شویم، خداوند از هر چیز در نظر ما بزرگ‌تر جلوه کند و غیر خدا را کوچک ببینیم.
حجت‌الاسلام صفی زاده از دیگر راه‌های خداشناسی را از طریق قلب دانست و خاطرنشان کرد: شناخت و معرفت همراه با عمل همانند دو بال برای رسیدن به کمال است./111/