در ابتدای این نشست حاجی پهلوان، استاد ارائهکننده بحث گفت: با مطالعه تاریخ میبینیم که زنان از ابتدای تاریخ بشریت علاوه بر کارخانهداری به مشاغل بیرون از منزل هم مشغول و دوشادوش مردان کار میکردند و این روال تاکنون ادامه دارد.
وی افزود: در زمان کنونی هم تحولات فکری و اجتماعی وعوض شدن سبک زندگی مردم سبب شده تا زنان بهسوی بازار کار کشیده شوند.
استاد ارائهکننده بحث اظهار کرد: بحثهای فمینیستی سبب شده تا زنان از وظایف اصلی شانه خالی کنند و به وظایف مردانه رو بیاورند و خلاصه نقش مادری و خانهداری زن که در اسلام رکن اساسی خانواده است، نوعی سرافکندگی محسوب شود.
حاجی پهلوان با بیان این که اشتغال زنان هم میتواند پیامدهای منفی وهم مثبتی به دنبال داشته باشد که این پیامدها هم به فرد وهم به جامعه ربط دارد، ادامه داد: غافل شدن زن از وظایف مادری و همسری در اجتماع، ایجاد تفکر برابری زن و مرد و شیوع تجرد زیستن زنان برخی از پیامدهای منفی اشتغال زنان در جامعه است.
در ادامه این کرسی نصیری مبارکه به عنوان استاد منتقد به رفع شبهاتی درباره اشتغال زنان در جامعه پرداخت و تفاوت دیدگاه اسلام و فمینیسم درباره زنان را تشریح کرد.
موجودی، داور کرسی آزاداندیشینیز خاطرنشان کرد: امر اشتغال زنان امری نسبی است که نسبت به شرایط میتواند خوب و پیامدهای مثبت و یا مضرات و پیامدهای منفی داشته باشد./111/