در این نشست حجتالاسلام مجتبي فاضل، معاون آمار و بررسی حوزههای علمیه برادران نخستین شرط برای پیمودن راه تکامل، بیرون آمدن از غفلت و بیخبری است و اگر انسان پرده غفلت را کنار نزند، جایگاه خود را از دست خواهد داد. در برخی از آیات و روایات به خوبی اشاره شده که علت محرومیت انسان از پیمودن راه سعادت «غفلت» است.
وي با اشاره به برخی از نشانه های غفلت افزود: از جمله نشانههای غفلت طبق روایات عدیده از نبی مکرم اسلام(ص)و ائمه معصومین(ع)، سهو، لهو، نسیان، همنشینی با فاسدان و مفسدان و بیاعتنایی به عوامل هشدار دهنده و بیدارکننده است.
معاون آمار و بررسی حوزه های علمیه برادران تصريح کرد: دام شیطان برای عالم بیش از عابد است، عالم نه تنها خود بلکه جامعه را از خطر شیطان آگاه میسازد و نجاتبخش همه مردم است.
فاضل با بيان اينكه غفلت و وسوسه شیطان نسبت به طلاب علوم دینی با سایر افراد متفاوت است، گفت: غفلت یک طلبه ممکن است پرداختن به مسائل مهم و بیتوجهی به اهم باشد. قطعا یک طلبه با شناخت از عواقب و اثرات غیبت، تهمت و ریختن آبروی دیگران به این مسائل نخواهد پرداخت.
وي اظهار کرد: امروزه در حیطه روابط خانوادگی مشکلات بسیاری وجود دارد که آگاهی دادن و شناخت به خانوادهها بر عهده شما طلاب علوم دینی است. طلاب در صورتی به فقیهی وارسته و دلسوز به اجتماع تبدیل میشوند که در همه عرصهها شایستگی پیدا کنند.
معاون آمار و بررسی حوزههای علمیه برادران تأكيد كرد: طلبه باید خود را وقف شناخت اسلام و قرآن کند و این بدون تلاش و سخت کوشی بدست نمیآید. آن کس توانمند است که خدمتگزاری مفید برای جامعه اسلامی باشد و مردم زماني خواهان اویند که در مسائل دینی، بینش و بصیرت داشته و آگاهیهای ضروری را کسب کرده باشد./111/