برگزاری کارگاه آموزشی در مدرسه حضرت نرجس س یزدانشهر

شناسه خبر : 19755

1394/06/03

تعداد بازدید : 260

کارگاه آموزشی با موضوع تشویق به امر ازدواج و حمایت از فرزندآوری با حضور استاد حوزه در مدرسه علمیه خواهران حضرت نرجس(س) یزدانشهر برگزار شد.
حجت الاسلام حمزه هادی، استاد حوزه در این کارگاه گفت: تنها نردبان عرفان و معرفت الله، شکر گزاری است  و شکرگزاری با شناخت نعمت ها به دست می‌آید و بزرگ‌ترین نعمت خداوند به انسان، فرزند است.
استاد حوزه در ادامه افزود: فرزندان در خانه، در واقع چراغ های خانه هستند و این وجود فرزندان در خانه است که سبب استواری و پایداری خانواده می شود.
وی اظهار کرد: توصیه اول ما به همه طلاب این است که در امر ازدواج سرعت عمل به خرج داده و سعی کنید معیارهای خود را برای ازدواج عاقلانه قرار دهید و بدانید که ازدواج در اسلام امر مقدسی است که خداوند بندگانش را به آن امر می‌کند و نتیجه آن را آرامش می‌داند و می فرماید: «خلق لکم من انفسکم اَزواجاً لتسکنوا الیها».
حجت الاسلام هادی تصریح کرد: مهم‌ترین معیار در امر ازدواج دینداری است و مابقی مسائل از جمله مسائل مالی را خود خداوند با تلاش بندگانش حل می‌کند، چرا که خداوند در سوره نور آیه 32 می فرماید: «وانکحوا الایامی منکم و الصالحین من عبادکم و امائکم اَن یکونوا فقراء یغنهم الله من فضله» یعنی باید وسیله ازدواج مردان و زنان بی همسر و کنیزان و بردگان صالح را فراهم آورید، اگر تهی دست باشند خداوند از فضل خویش بی نیازشان می‌کند.
وی ادامه داد: توصیه دوم ما این است که بعد از ازدواج، بچه‌دار شدن را به تأخیر نیندازید، چرا که در بسیاری از موارد کسانی که امر فرزنددار شدن را به تأخیر می‌اندازند، دچار بسیار ی از مشکلات ناباروری می‌شوند و باید میلیون‌ها تومان پول خرج کنند تا شاید بتوانند بچه‌دار شوند و همچنین توصیه دیگر اینکه، از تک فرزندی بپرهیزید، پیامبر اسلام حضرت محمد(ص) می‌فرمایند: «فرزند زیاد کنید، من فردا به فزونی شما بر ملت‌های دیگر افتخار می‌کنم».
حجت‌الاسلام هادی گفت: پیامبر اسلام در جای دیگر می‌فرمایند: «فرزند پاره جگر مؤمن است، اگر زودتر بمیرد شفیع پدر شود و اگر دیرتر بمیرد، برای پدر طلب آمرزش کند و خدا او را بیامرزد».
وی ادامه داد: بدانید با تک فرزندی بزرگ‌ترین ضربه به خود فرزندان وارد می‌شود، زیرا بچه‌هایی که تنها هستند و هم بازی ندارند یا گوشه‌گیر می‌شوند، یا به دامن دوستان دیگر پناه می‌برند که شاید مناسب آنها نباشد.
استاد حوزه گفت: سعی کنید بین فرزندان فاصله زیاد نباشد، تا بچه‌ها بتوانند همدیگر را درک کنند و بهتر از همدیگر مراقبت کنند و در نتیجه مشکلات در تربیت فرزندان نیز کمتر شود.
وی ادامه داد: طبق نظرسنجی به عمل آمده بهترین فاصله سنی بین فرزندان سه تا چهار سال است یعنی مادر بعد از 2 سال شیردهی باید یک سال استراحت کند و تغذیه سالم انجام دهد و سپس اقدام به آوردن فرزند بعدی کند./111/