حجتالاسلام علیرضا صابریان، مدیر حوزه علمیه خواهران استان سمنان در این گردهمایی برضرورت گسترش کمی و کیفی حوزهها،صیانت از عدم استفاده ابزاری از حوزهها،ضرورت ورود به عرصههای مختلف تبلیغی و تعلیم احکام اسلام از سوی طلاب خواهر و همچنین ورود پیشگیرانه تبلیغی و تعلیمی خواهران طلبه نسبت به عقاید منحرف، گروهها و جریانات انحرافی اعتقادی تأکید کرد.
در ادامه این مراسم هاشمی، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهر شاهرود علت اصلی آسیبهای اجتماعی را کمرنگ شدن آموزههای دینی در زندگی افراد برشمرد و خاطرنشان کرد: یکی از ارکان مهم مبارزه با تهاجم فرهنگی حوزههای علمیه است.
حجتالاسلام محمود ترابی، امام جمعه شاهرود نیز در بخش دیگری از این مراسم یکی از اصول اولیه در پذیرش طلاب را هوش معنوی و تربیتی دانست و گفت: ذات فرد داوطلب باید حوزوی باشد.
وی افزود: عدم اولویتبندی در گزینش داوطلب براساس اولویتها سبب نزدیکتر شدن حوزههای ما به فضای حوزه الازهر مصر میشود و شاهد آسیبهای رفتاری از سوی حوزویان خواهیم بود.
در ادامه این گردهمایی محسن خلج، رییس مرکز عمران و نوسازی حوزههای علمیه خواهران کشور خاطرنشان کرد: از جمله موارد مهم و ضروری در بحث عمران و نوسازی مدارس علمیه خواهران استفاده از ظرفیت هیأت امنا در پیگیری فعالیتهای جانبی برای طلاب و تدبیر منابع پایدار برای حوزههای علمیه است.
وی همچنین گزارشی از بودجههای عمرانی هزینه شده در استان سمنان به تفکیک مدارس ارائه کرد.
حجتالاسلام سید محمود ترابی امام جمعه دامغان و حجتالاسلام علی شکری مدیرکل تبلیغات اسلامی سمنان از دیگر سخنرانان این مراسم بودند.
در این گردهمایی که با حضور مؤسسان، ائمه جمعه و جماعات، اعضای هیأت امنای مدارس و معاونان استانی حوزه علمیه خواهران استان سمنان برگزار شد از طلاب ممتاز تقدیر شد./112/