افتتاح ساختمان جديد مدرسه علميه خواهران حضرت نرجس س ساري

شناسه خبر : 19940

1394/06/14

تعداد بازدید : 629

ساختمان مدرسه علميه خواهران حضرت نرجس(س) ساري با حضور آیات حائری شیرازی و طبرسی افتتاح شد.

حجت‌الاسلام علی غفاري، مدير حوزه علميه خواهران مازندران در مراسم افتتاحيه مدرسه علميه خواهران حضرت نرجس(س) ساري كه با حضور آيت‌الله طبرسي امام جمعه ساري و آيت الله حائري شیرازی عضو مجلس خبرگان رهبري برگزار شد، گفت: در سال 1391 پروژه ساخت مدرسه علميه خواهران حضرت نرجس(س) ساري با مساحتي بالغ بر3500 متر مربع و برآورد هزينه 6ميليارد و 500ميليون ريال با حمايت علما و خيرين استان آغاز شد که امروز شاهد افتتاح اين مدرسه هستیم.

وي افزود: در حال حاضر 21 مدرسه علميه در مقطع كارشناسي و كارشناسي ارشد با بيش از 4 هزار طلبه جاري و فارغ التحصيل در استان فعال هستند و طي برنامه‌ريزي‌هاي صورت گرفته بنا داريم به زودي سطح 4 حوزه علميه را راه‌اندازي کنیم.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان مازندران اظهار کرد: در حال حاضر حوزه علميه خواهران مازندران داراي بيش از 20 هزار متر مربع فضاي آموزشي وفرهنگي است كه به ازاي هر طلبه 5 متر مربع فضا اختصاص پیدا می‌کند، در حالي كه با توجه به سند چشم انداز 1404 و سياست‌هاي مركز مديريت، سهم هر طلبه 40 متر مربع است.

حجت‌الاسلام غفاری ادامه داد: اميدواريم با حمايت زعما و علماي استان، شاهد تأسيس حوزه علميه خواهران در تمام شهرها و امكان تحصيل تمام علاقه‌مندان به علوم حوزوي باشيم.

وی تصريح كرد: تعداد جمعيت بانوان مازندران بيش از يك ميليون و 500 هزار نفر است كه بايد حداقل 6 هزار طلبه در استان داشته باشيم.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان مازندران گفت: به دليل جاذبه‌هاي گردشگري، شاهد ورود فرهنگ‌هاي مختلف در استان به ویژه در ایام تابستان هستيم، به گونه‌اي كه جمعيت شناور مازندران 15 ميليون نفر است که قطعا اين امر مستلزم نگاه ملي به استان به ویژه در زمينه تخصيص بودجه‌ها است.

وي افزود: در گذشته خلأ وجود حوزه‌های علمیه خواهران نقص و خسارت جدی بود، بحمدلله به برکت انقلاب و نظام اسلامی و در سایه حاکمیت ولی فقیه، با تأسیس حوزه های علمیه خواهران این خسارت جبران شده است.

حجت الاسلام غفاري بيان داشت: با توجه به هجمه دشمن ديگر هيچ خانواده‌اي در حاشيه امن قرار ندارد، از این رو وجود حوزه علميه خواهران و فعاليت بانوان طلبه به عنوان مرجع اصلي در ارتقاء و تربيت علمي، معرفتي و ديني زنان در تمام شهرهاي استان ضروري است.

وي خاطرنشان كرد: مسائل اخلاقی و تربیتی جامعه در اختیار مادران است و زنان سکاندار تربیت جامعه هستند، قطعا خواهرانی که به تحصیل علوم دینی می‌پردازند، در تربیت دینی خانواده خود موفق خواهند بود، در حقيقت يكي از اهداف اصلي حوزه علميه خواهران، تربيت مادران و همسران نمونه است كه در نتیجه بساط بسیاری از تبلیغات و هجمه‌های فرهنگی دشمنان برچیده خواهد شد./111/