در ابتدای این جلسه علی پورابراهیم، مسئول امور تربیتی آموزش و پرورش دزفول خواستار اجرای طرح هجرت در مدارس به صورت حضور روحانی یک روز در هفته شد و گفت: در حال حاضر مدارس سطح شهر بدون روحانی است و از آنجا که اقشار جوان جامعه، مورد هدف تبلیغات سوء بیگانگان قرار گرفتهاند، باید تدبیری نو اندیشید و با فرستادن طلاب خلاق به مدارس، در بهبود اوضاع جامعه کوشید.
وی افزود: دانشآموزان در زمینه یادگیری احکام، مباحث نماز و مسائل اعتقادی مشکلاتی دارند و فعالیت طلاب به عنوان یاری دهندگان دین راهگشا است.
منصوره موجودی، مدیر سطح 3 مدرسه علمیّه الزهرا(س) نیز در این جلسه اظهار کرد: باید یک برنامهریزی کلی در نظر گرفته شود، فرزندان تحت تأثیر والدیناند، پس باید قبل از هر چیزی برای والدین آسیبشناسی کرد و آگاهی والدین را در زمینه مباحث دینی، تربیتی و آسیبهای ماهواره افزایش داد .
وی افزود: فرزندان سرمایههای ملی هستند و باید در زمینه فعالیتهای تربیتی و مسابقات قرآنی نسبت به دانشآموزان سرمایهگذاری کرد تا خود و خانواده هایشان به سمت دین سوق پیدا کنند.
عذرا لیهزاده، مدیر سطح 2 مدرسه الزهرا(س) دزفول در ادامه این جلسه، خاطرنشان کرد: برگزاری جلسه با طلاب مبلغ و شرح مشکلات پیرامون تبلیغ(نواقص فعالیتهای ستاد نماز) امری ضروری است.
حجتالاسلام مرتضی بیگدلی، رییس اداره تبلیغات اسلامی دزفول نیز در این جلسه به سخنرانی پرداخت و افزود: فرزند عزیز است و عزیزتر و گرامیتر تربیت فرزند است، بر این اساس طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب باید مدیریت جهادی صورت بگیرد و تبلیغ اصولی باشد تا نتیجهاش جذب جوانان به دین شود.
حجتالاسلام منصور کیانی، مدیر حوزه علمیّه برادران آیت الله قاضی(ره) دزفول در پایان این نشست ابراز داشت: حوزه علمیه برادران نیز آمادگی تعامل و همکاری لازم با آموزش و پرورش را دارا است و باید بین حوزه علمیه و آموزش و پرورش وحدت حکم فرما باشد و از سویی آموزش و پرورش نیز باید قدمهای محکم و استواری در زمینه تبلیغ دین بردارد./111/