به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران در این مراسم که دوشنبه 23 شهریور برگزار شد، دکتر محمدرضا حافظی رییس جامعه خیران مدرسهساز گزارشی از عملکرد این جامعه ارائه کرد و از آمادگی برای همکاری در انجمن خیران سازندگان حوزههای علمیه خبر داد.
مرتضی حیدری فرماندار شهرستان پردیس نیز با اشاره به منشور روحانیت که امام راحل آن را صادر کردند، گفت: باید تلاش کنیم تا این منشور محقق شود.
همچنین حجتالاسلام حسین توسلی امام جمعه و موسس مدرسه علمیه حضرت زهرا(س) پردیس گفت: کلنگ احداث ساختمان این مدرسه علمیه در شهریورماه سال ۱۳۹۱ به زمین زده شد و اکنون در محدودهای به مساحت ۷ هزار و ۷۱۴ مترمربع و در دوطبقه با هزار و ۶۰۰ مترمربع زیربنا احداث شده است.
وی ادامه داد: این مدرسه علمیه از سال ۱۳۸۲ فعالیت خود را در یک «بالاخانه» ۴۵۰ متری آغاز کرده است و در حال حاضر ۸۵ طلبه در آن مشغول به تحصیل هستند.
امام جمعه پردیس تاکید کرد: در راستای سیاستهای شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران، از دو سال گذشته سیاست استادمحوری خواهران را اجرا کردهایم و اینک تمام استادان ما از خواهران هستند.
وی بخش عمده اساتید این مدرسه علمیه را فارغالتحصیلان ادوار گذشته آن خواند و گفت: این خواهران بعد از گذراندن دورههای تکمیلی در این مدرسه علمیه مشغول به فعالیت شدند و معاونان و مدرسان ما را این افراد تشکیل میدهند.
محسن نریمان معاون وزیر راه و شهرسازی نیز با بیان اینکه شهرهای ما باید ظاهری ایرانی و اسلامی داشته باشند، خاطرنشان کرد: اختصاص زمین با کاربریهای اسلامی و مذهبی نباید در گوشهها و پستوهای شهرها بلکه باید در منظر مردم باشد.
وی با بیان اینکه وزارت راه و شهرسازی به مساله مسجدها، مصلاها و مکانهای مذهبی در شهرهای جدید توجه دارد، یادآور شد: وقتی چندصدهزار مسکن مهر به متقاضیان واگذار میشود، باید اقتضائات شهرنشینی آن هم فراهم شود.
نریمان مسائل زیربنایی را از حقوق شهروندی دانست و اضافه کرد: آنچه ما را وادار میکند که خدمات زیربنایی را به شهروندان ارائه کنیم همین حق است.