زهرا قربانی و سمیه ظفری به ترتیب اساتید ارائه کننده بحث و داور بودند. طلاب مدرسه نیز در این نشست به عنوان استاد منتقد به ایفای نقش پرداختند.
قربانی، استاد ارائه کننده بحث اظهار کرد: هر انسان مؤمن مؤظف است بندگی خدا را داشته باشد. این بندگی و فرمانبرداری همانگونه كه در افكار، عقاید و خلقیات انسان تجلی مییابد، در ظواهر او نیز مصداق دارد.
وی ادامه داد: هر مؤمنی مؤظف است ظاهر و باطن خود را براساس روش بندگی و ادب عبودیت شكل دهد. همانگونه كه در خلوت، بنده و فرمانبردار خدا است، در میان مردم نیز سرسپردگی خود را به خدا بروز داده و ظاهر خود را مناسب رضای خدا تنظیم كند.
طلاب که اساتید منتقد این کرسی آزاداندیشی بودند به طرح پرسشهایی از قبیل شأن روحانیت را چه کسی تعریف میکند؟ پوشیدن برخی البسه همانند چادر طرحدار خلاف طلبگی است؟با توجه به این قیدها و شرایط برای طلاب سبب جدایی آنها از مردم نمیشود؟آیا زینت در محدوده مکانی حوزه اشکال دارد؟و غیره پرداختند.
سمیه ظفری نیز به عنوان استاد داور اظهار کرد: امام صادق(ع) در روایتی میفرمایند: «کار خوب از هر کس خوب است و از تو به جهت نسبتی که با ما داری، خوبتر است. کار بد، بد است و برای تو به جهت نسبتی که با ما داری، بدتر است.»(بحارالانوار جلد 47 صفحه 349 و شرح نهج البلاغه)
وی افزود: طلبه چون شاگرد مکتب امام صادق(ع) بوده و به شیعیان نسبت دارد؛ باید هر چیز را به طور اکمل و تمام انجام دهد. طلبه نباید به حداقلها بسنده کنند./112/