حجتالاسلام سید نواب حسنی، سرپرست حوزه علمیه خواهران استان ایلام در ابتدای این نشست به تاریخچه تأسیس مدارس علمیه خواهران در کشور اشاره کرد و گفت: تأسیس مدارس علمیه خواهران از برکات و ثمرات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و حاصل دیدگاه بلند حضرت امام(ره) به مقوله زن بوده است.
وی افزود: مدیریت حوزه علمیه خواهران استان ایلام که از سال 90 تاکنون در حال فعالیت است، مدیریت شش مدرسه علمیه خواهران را بر عهده دارد و علاوه بر این مدارس، در پی تأسیس دو مدرسه علمیه سطح دو و یک مرکز تخصصی سطح سه است.
سرپرست حوزه علمیه خواهران استان ایلام اظهار کرد: مدارس علمیه خواهران استان، ظرفیت و پتانسیل قابل توجهی دارد و ما آمادگی داریم که در زمینه پژوهشی و فرهنگی با تمام ارگانهای مربوطه در این زمینهها، همکاری و تعامل داشته باشیم.
حجتالاسلام حسنی در زمینه ترویج سنت حسنه وقف، افزود: با برگزاری فراخوانهای پژوهشی و نیز نشستهای مشترک بین حوزه و اداره اوقاف و امور خیریه، میتوان به بررسی آسیبها و ارائه پیشنهادات و راهکارهایی درباره فرهنگسازی در این زمینه پرداخت.
حجتالاسلام حسن شهیدی، مدیر کل اداره اوقاف و امور خیریه استان ایلام نیز در این نشست با اشاره به اینکه این نخستین جلسه مشترک بین مدیریت حوزه خواهران استان و اداره اوقاف و امور خیریه است، گفت: بقاع متبرکه استان ایلام نیاز به حضور پررنگ خواهران مبلغه جهت بیان احکام، پاسخگویی به سؤالات دینی، شبهات، مشاوره مذهبی و خرافهزدایی دارد.
وی با اشاره به تشکیل خیمههای معرفت در ایام ویژه مذهبی در صحن بقاع متبرکه، حضور خواهران مبلغه را سبب تأثیر و فعالیت بیشتر این خیمهها دانست.
حجتالاسلام شهیدی همچنین به برنامه و مسابقات قرآنی اداره اوقاف و امور خیریه اشاره کرد و افزود: مدرسان حوزه های علمیه خواهران میتوانند به عنوان مربیان کلاسهای قرآنی در این زمینه با اداره اوقاف و امور خیریه همکاری داشته باشند.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان ایلام بیان داشت: با توجه به فعالیت واحد مشاوره مذهبی اداره اوقاف ویژه برادران ، امید است با تعامل با حوزههای علمیه خواهران استان، این واحد ویژه خواهران نیز با حضور اساتید مجرب حوزوی آغاز به کار کند./111/