خانم پورحمزه، معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران استان تهران در این نشست با تشریح کیفیت بررسی موضوعات در کمیسیون گفت: ابتدا موضوع پیشنهادی طلاب در اصلیترین بانکهای علمی کشور مانند پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، پایگاه اطلاع رسانی حوزه، سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران و مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران جستوجو میشود تا جنبه نوآورانه و پیشینه علمی موضوع تأیید شود.
معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران با آسیبشناسی علل عدم تصویب برخی موضوعات در کمیسیونهای تخصصی، راهکارهایی جهت ارائه موضوعات نو و کاربردی مطرح کرد.
وی با بیان زمانبندی قانونی تصویب تا دفاع ابراز داشت، در صورتی که طلبهای چارچوبهای آییننامهای و توصیههای موردنظر را رعایت کند، میتواند در مدت شش ماه موفق به نگارش پایاننامه و دفاع از آن شود.
خانم پورحمزه با اشاره به پیشرفت کیفی پایاننامههای طلاب خواهر بیان کرد: تشکیل جلسات مشاوره علمی جهت استخراج مقاله از پایاننامههای شاخص و چاپ آنها در مجله علمی استان تهران در دستور کار این مدیریت قرار گرفته است.
در ادامه این نشست، حجتالاسلام سیدمرتضی موسوی خراسانی از اساتید کمیسیون تخصصی پایاننامههای استان تهران با اشاره به اهمیت مرحله انتخاب موضوع در پروسه نگارش پایاننامه بیان کرد انتخاب موضوع مناسب موجب میشود پژوهش علاوه بر آنکه مورد توجه محافل علمی قرار گیرد، مسألهای از مسایل جامعه اسلامی را حل کند.
نماینده کمیسیونهای تخصصی پایاننامهها در ادامه به شاخصههای یک موضوع مناسب پرداخت و به منظور تعمیق مطلب برخی موضوعات پیشنهادی طلاب را به صورت عینی مورد بررسی قرار داد./111/