ثمانه خراسانی، استاد حوزه در این نشست: گفت: وظیفه طلاب در برابر حوزه و جامعه سنگین است چرا که باید ابتدا به اصلاح خود بپردازند و بعد کسانی را که روح خود را در خدمت جسم قرار دادهاند هدایت کنند و از تمام فرصت ها برای قرار دادن جسم در خدمت روح بهره بگیرند.
وي با بيان اينكه قرآن معجزهاي الهی است و بر هر مسلمانی لازم است که به آن توجه کند، افزود: جان کندن روح دو حالت دارد؛ یکی جانکندن روح با درد و دوم جانکندن روح با نشاط.
استاد حوزه علمیه تصريح كرد: نوع جان دادن انسان به اعمالش بستگي دارد، اگر انسان روح را در خدمت جسم بگذارد به منیت میرسد و تمام احکام شرعی را نادیده می گیرد.
خراسانی ادامه داد: برای قرار دادن جسم در خدمت روح فقط انجام واجبات و ترک محرمات کفایت میکند و حتی در صورتي كه انجام دادن کارهای عادی نیز برای رضای خدا باشد، میتوان به خدا رسید.
وی خاطرنشان کرد: اگر انسان به خدا متصل شود، خدا هم به او متصل می شود، یعنی انسان دقیقا آیینه تمام نمای درخواستهای الهی میشود.
استاد حوزه علمیه با اشاره به قیام عاشورا که برای حفظ دین و احیای امر به معروف و نهی از منکر صورت گرفت، افزود: همه احکام دینی و اسلامی دارای بعد علمی است و تمام دستورات اسلام برای انسان فایده دارد./111/