رئیس مرکز فناوری اطلاعات حوزه‌های علمیه خواهران:

کوثرنت بیش از 70 هزار عضو دارد

شناسه خبر : 21766

1394/09/05

تعداد بازدید : 992

  کوثرنت بیش از 70 هزار عضو دارد
رئیس مرکز فناوری اطلاعات حوزه‌های علمیه خواهران گفت: در حوزه خدمات الکترونیک حدود 85 درصد فعالیت‌های مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران مکانیزه انجام می‌شود.

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران کشور، دکتر علی طائی زاده در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به فعالیت‌های مرکز فناوری اطلاعات حوزه‌های علمیه خواهران گفت: مرکز فناوری اطلاعات به عنوان مرکزی محرّک، توانمند ساز و پشتیبان در عرصه‌های خدمات الکترونیکی و فضای مجازی حوزه‌های علمیه خواهران فعالیت می‌کند.

وی افزود: در حال حاضر بیش از 85 درصد فرایندهای مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه، در قالب 23 سامانه  مکانیزه انجام می‌شود.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات حوزه‌های علمیه خواهران در ادامه با اشاره به ویژگی‌های خدمات الکترونیکی مرکز فناوری اطلاعات تصریح کرد: یکپارچه سازی خدمات به منظور تسهیل استفاده از خدمات، امنیت و دسترسی پذیری بالا در بسترهای متنوع در شبکه‌های مدارس، اینترانت و اینترنت از ویژگی‌های این مرکز است.

وی افزود: بستر استفاده از شبکه یکپارچه در سال 87 در تمامی مدارس عملیه خواهران کشور، به منظور تسریع در امور طلاب و تبادل اطلاعات بین مدارس و مرکز مدیریت ایجاد شد  و همچنین خدمات الکترونیک بر پایه شبکه امن مذکور و با فاصله زمانی قابل توجه نسبت به دیگر سازمان‌ها در بخش‌های فرآیندهای آموزشی و اداری مستقر شد.

دکتر طائی زاده با اشاره به طراحی نرم افزارهای مبتنی بر تلفن همراه اظهار کرد: به منظور تسهیل استفاده از سامانه‌های مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه، در سال گذشته 6 نرم افزار مبتنی بر تلفن همراه برای طلاب ارائه شد و در حال حاضر بیش از 70 هزار کاربر شامل طلاب و اساتید حوزه‌های علمیه خواهران از این سامانه‌ها بهره می‌کنند.

وی در ادامه به راه‌اندازی مرکز داده امین اشاره کرد و گفت: مرکز داده امین با تمرکز فراهم آوردن زیر ساخت‌ها و سرویس‌های امن، دسترس پذیری بالا، قابلیت توسعه با اخذ گواهینامه‌های امنیتی و تائیدیه سازمان پدافند غیرعامل به منظور حفاظت در برابر حملات الکترومغناطیسی، راه اندازی و شروع به فعالیت کرده است.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات حوزه‌های علمیه خواهران افرود: از دیگر خدمات متمایز مرکز داده امین می‌توان به طراحی بستر مناسب و پشتیبانی فنی بومی از 5 هزار طلبه در قالب آموزش‌های مجازی اشاره نمود.

وی در ادامه به تشریح فعالیت‌های مرکز فناوری اطلاعات در عرصه فضای مجازی پرداخت، گفت: ایجاد سامانه وبلاگ نویسی کوثربلاگ، شبکه اجتماعی کوثرنت و برگزاری کلاس‌های مجازی از اقدامات مهم مرکز فناوری اطلاعات در حوزه فضای مجازی است.

دکتر طائی زاده افزود: با توجه به گسترش و افزایش استفاده از فضای مجازی، شبکه اجتماعی کوثرنت با محوریت علمی و پژوهشی برای طلاب حوزه‌های علمیه خواهران راه اندازی شد.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات حوزه‌های علمیه خواهران در ادامه با اشاره به ویژگی‌های کوثرنت گفت: تجمیع خدمات مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران برای طلاب، اجتماع بزرگ دینی بانوان طلبه، رسالت عملی و پژوهشی کوثرنت، سفارشی سازی و معادل سازی کوثرنت و امکان ایجاد تعامل بین طلاب سراسر کشور و اساتید بر اساس پارامترهای مشترک از ویژگی‌های شبکه کوثرنت است.

وی در ادامه با اشاره به اهداف شبکه کوثرنت گفت: افزایش دانش طلاب در حوزه فناوری اطلاعات و فراهم آوردن زمینه‌های استفاده طلاب از علوم و ابزارهای به روز و کارآمد و همچنین شناسایی طلاب مستعد در حوزه‌های مختلف و تشکیل گروه‌های مجازی به منظور شرکت در فعالیت‌های علمی، فرهنگی و پژوهشی از جمله اهداف راه‌اندازی شبکه کوثرنت است.

دکتر طائی زاده در ادامه با اشاره به سامانه کوثربلاگ گفت: سامانه کوثر بلاگ به عنوان نخستین سامانه وبلاگ نویسی دینی و اسلامی برای طلاب حوزه‌های علمیه خواهران راه‌اندازی شد و در حال حاضر بیش از 6هزار عضو فعال دارد.

وی در ادامه با اشاره به ویژگی‌های کوثربلاگ گفت: ارتقای اعتماد به نفس طلاب برای جریان سازی دینی و تولید محتوا در فضای مجازی، عدم وجود مطالب زرد و نامرتبط، اجتماع و انسجام بانوان طلبه برای تقابل با دشمنان در فضای مجازی، محیط امن و نجیب و مناسب برای بانوان طلبه از ویژگی‌های مهم سامانه وبلاگ نویسی کوثربلاگ است.

دکتر طائی زاده در ادامه با اشاره به برگزاری کلاس‌ها و آموزش‌های مجازی برای طلاب حوزه‌های علمیه خواهران گفت: با توجه به محدودیت بانوان به جهت مسئولیت‌هایی که در خانواده در مقابل فرزند و همسر خود دارند، کلاس‌ها و آموزش‌های مجازی برای بانوان طلبه برگزار می‌شود که اهمیت زیادی نیز دارد.

وی در ادامه گفت: طراحی و پشتیانی نرم افزارهای آموزشی، پژوهشی و همچنین طراحی و پشتیانی وبسایت‌های آموزشی و پژوهشی از دیگر فعالیت‌های مرکز فناوری اطلاعات در عرصه فضای مجازی است.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات حوزه‌های علمیه خواهران در پایان با اشاره به اهداف مرکز فناوری اطلاعات گفت: پشتیبانی از خدمات ارائه شده در سطح مرکز و واحدهای تابعه، توسعه کاربری فناوری اطلاعات شامل فرهنگ سازی در فضای مجازی و برنامه‌ریزی جهت توانمندسازی طلاب و اساتید به منظور حضور و فعالیت مؤثر در فضای مجازی از مهمترین اهداف مرکز فناوری اطلات است.