رئیس مرکز عمران و نوسازی حوزه‌های علمیه خواهران خبر داد؛

وجود بیش از 200 پروژه در دست اجرا

شناسه خبر : 21859

1394/09/09

تعداد بازدید : 403

وجود بیش از 200 پروژه در دست اجرا
رئیس مرکز عمران و نوسازی حوزه‌های علمیه خواهران با بیان این‌که تاکنون 176 پروژه از سوی حوزه علمیه خواهران به بهره‌برداری رسیده است، گفت: به طور کلی 205 پروژه در دست اجرا داریم که 32 پروژه آن مربوط به سال جاری می‌شود.

محسن خلج در مراسم اختتامیه اجلاس سراسری مدیران واحدهای آموزشی تربیتی حوزه‌های علمیه خواهران که پیش از ظهر امروز، نهم آذرماه در مجتمع یاوران مهدی(عج) قم برگزار شد، گفت: مجاهدت‌های پیامبر اکرم(ص)، امام علی(ع) و حضرت خدیجه(س) علت محدثه اسلام و خون امام حسین(ع) و نقش تاریخی حضرت زینب(س) علت مبقیه اسلام است.
وی افزود: نهضت عاشورا هیچگاه خاموش شدنی نیست؛ چرا که این حادثه به میزان اخلاصی است که حضرت امام حسین(ع) داشتند و به همین خاطر این نهضت ماندگار شد.
رئیس مرکز عمران و نوسازی حوزه‌های علمیه خواهران خاطرنشان کرد: این انقلاب نیز با اخلاص امام(ره) پا گرفت و ادامه روند موفقیت آمیز آن نیازمند اخلاص کارگزاران، مدیران و مردم است که هرچه در این مسیر مخلص‌تر باشیم، موفق‌تر خواهیم شد.
خلج بیان کرد: حوزه‌های علمیه خواهران و برادران هم با اخلاص پیش رفتند و در حوزه علمیه خواهران این بنیان با اخلاص آیت‌الله شرعی و مدیران حوزه ایجاد شد. امروز نیز این اخلاص به چشم می‌خورد که مسلما هم باید دنبال شود.
رئیس مرکز عمران و نوسازی حوزه‌های علمیه خواهران گفت: امام راحل فرمودند: «سعادت و شقاوت کشورها بسته به وجود زن است؛ خود زنان نیمی از جامعه هستند و نیمی دیگر از این جامعه نیز بستگی به تربیت و مادری و همسری زنان دارد.»
خلج در ادامه سخنان خود به تشریح وظایف مرکز عمران و نوسازی حوزه‌های علمیه خواهران پرداخت و این وظایف را شامل پیشنهاد سیاست‌های کلان در امور عمرانی، سیاست‌گذاری، اجرایی هماهنگ سازی فنی و ارزیابی عمرانی حوزه، طراحی و استقرار نظام جامع عمران حوزه‌های علمیه، هدایت، حمایت و ارزیابی امور عمرانی واحدهای تابعه، تهیه اسناد، مدارک و بررسی صورت وضعیت طرح‌های عمرانی برشمرد.
رئیس مرکز عمران و نوسازی حوزه های علمیه خواهران خاطرنشان کرد: «پی‌گیری امور خیرین و تأمین و گسترش منابع مردمی»، «پیشنهاد اولویت‌بندی اجرا و تکمیل طرح‌های عمرانی»، «نظارت و ارزیابی پیشرفت طرح‌های مصوب و تهیه گزارش دوره‌ای، موردی و سالانه»، «تهیه، تدوین، اصلاح و تکمیل قوانین، مقررات، آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های مربوط به عمران» و «تهیه و تنظیم برنامه سالانه طرح‌های عمرانی مرکز مدیریت» از دیگر وظایف مرکز عمران و نوسازی حوزه‌های علمیه خواهران است.
خلج بیان کرد: ساختار سازمانی این مرکز نیز شامل دو اداره کل، دفتر مرکز، دفتر ارزیابی، پشتیبانی و عمرانی، دفتر اداره سازماندهی عمرانی و دفتر امور خیرین، نظارت، کنترل فنی، اعتبارات و پشتیبانی امور مالی می‌شود.
رئیس مرکز عمران و نوسازی حوزه‌های علمیه خواهران کشور گفت: شاخص‌های ساخت و ساز مدارس علمیه خواهران در شهرها نیز شامل میزان جمعیت، تعداد داوطلبان علاقه‌مند به تحصیل علوم دینی و موقعیت مکانی و نیازهای منطقه می‌شود./112/

اخبار مرتبط