ديدار معاون پژوهش حوزه‌هاي علميه خواهران كشور با نماينده ولي فقيه در استان گلستان

شناسه خبر : 22166

1394/09/23

تعداد بازدید : 510

ديدار معاون پژوهش حوزه‌هاي علميه خواهران كشور با نماينده ولي فقيه در استان گلستان
معاون پژوهش حوزه‌هاي علميه خواهران كشور به همراه اعضاء شوراي علمي پژوهشي استان گلستان با نماينده ولي فقيه این استان ديدار و گفت‌وگو كرد.

آيت‌الله سید کاظم نورمفيدي، نماینده ولی‌فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان در اين ديدار گفت: مباحث تحقيق و پژوهش در گذشته به شكل امروزي وجود نداشت، اما اكنون پيشرفت‌هاي زيادي در اين زمينه صورت گرفته است و در حال حاضر حوزه‌ها وارد ميدان عمل و جامعه شده‌اند.

وي افزود: پاسخگويي به نيازهاي جامعه از جمله مسائلي است كه به آن نياز داريم، چرا كه دنيا، نيازها، حرف‌ها و انديشه‌ها تغيير كرده و فضاي جهان، ظهور فرقه‌هاي نوظهور و تبليغات وهابيت گسترش پيدا كرده است.

نماينده ولي فقيه در استان گلستان اظهار کرد: نگاه، ايده و فكر تحقيقي پژوهشي اسباب اميداوري است، اقدامات انجام شده براي خواهران نيز اميدواركننده است تا آنان بتوانند مسائل و شبهات مربوط به خود را مستدل و از طريق تحقيق، علم و منطق پاسخ دهند؛ زيرا اين‌گونه حرف‌ها متكي بر فطرت بشر است، فطرت همه انسان‌ها در هر جايي كه باشند يكي است و حرف خدا، اسلام، پيغمبر و اهل بيت(ع) مطابق با فطرت است.

در این جلسه حجت‌الاسلام علی‌اکبر حصاري، معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خواهران کشور نيز به ارائه گزارشی از فعالیت‌های پژوهشی حوزه‌های خواهران پرداخت و گفت: با وجود اساتيد دانشمند و فرهيخته‌اي كه در حوزه‌هاي علميه سراسر كشور از جمله استان گلستان حضور دارند، شاهد رشد و شتاب خوبي در فعاليت‌هاي علمي حوزه‌هاي علميه هستيم، امروز شاهد يك نظام منسجم و يكپارچه براي پيشبرد اهداف حوزه‌ها در حوزه‌هاي خواهران هستيم و قدم‌هايي را در اين زمينه برداشته‌ايم.

وي ادامه داد: به دنبال اين هستيم كه مواد درسي و آموزشي حوزه‌ها را با فعاليت‌هاي علمي و پژوهشي و كار و تكليف پژوهشي توأمان كنيم تا آنچه كه طلاب فرا مي‌گيرند هم ماندگاري داشته باشد و هم آثار بيروني بهتري داشته باشد.

معاون پژوهش حوزه‌هاي علميه خواهران كشور با بيان اينكه خواهران در سال‌هاي اخير در سطح كشور توانسته‌اند به رتبه و موفقيت‌هاي پژوهشي بسيار خوبي دست يابند، افزود: از جمله اقدامات ما در سال‌هاي اخير تشكيل شوراهاي علمي پژوهشي بوده كه با يك عقل جمعي و تشريك مساعي از سوی اساتيد خوب شوراها، راهبري عالمانه‌اي بين فعاليت‌هاي پژوهشي طلاب شكل گرفته است.

حجت‌الاسلام حصاري با برشمردن موفقيت‌هاي پژوهشي بر تشكيل مراكز پژوهشي و سازماندهي طيف زيادي از خواهران دانش آموخته تأكيد كرد و گفت: اگر اين سازماندهي در دل مراكز پژوهشي صورت نگيرد، چه بسا طلاب نتوانند در زندگي خود از اين خدمات استفاده كنند.

وي در پايان اظهار كرد: امیدواریم با عنايات الهي و توجهات حضرت ولي‌عصر(عج) و دستگيري‌ها و رهنمودهاي بزرگان، بتوان به پيشرفت علمي خواهران رسيد./111/

اخبار مرتبط