حجتالاسلام علی غفاری در مراسمی که به مناسبت محکومیت جنایت آل سعود و اعدام آیتالله شیخ نمر با حضور کارکنان این مدیریت برگزار شد، بیان کرد: از دست دادن هر عالم فرزانه رخنهای در جهان ایجاد میکند که هیچ چیز دیگری نمیتواند این ضایعه را برای امت اسلامی جبران کند.
مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران تأکید کرد: رِژیم خبیث آل سعود تصور میکند که با شهادت رهبران شیعه، پیروز میدان است و میتواند نور خدا را خاموش کند؛ ولی دیری نمیپاید آنان متوجه خواهند شد که شکست خوردگان واقعی هستند و دیگر حاشیه امنی برای آنها در دنیا نخواهد ماند. سرنوشتی همچون دیگر جنایتکاران تاریخ از جمله صدام، قذافی و ... در انتظارشان است؛ چرا که وعده محقق الهی نابودی باطل است.
وی اظهار کرد: انتظار این است که در این قضیه علمای اسلام دست به دست هم داده و مهدور الدم بودن عاملان جنایات اخیر به ویژه اعدام شیخ نمر را صادر کنند تا رژیم آل سعود و امثال آنها دیگر جرأت چنین جنایاتی را در سرخود نپروراند.
حجتالاسلام غفاری دوازده عنصر را به عنوان عوامل اضمحلال و نابودی پایههای حکومت آل سعود برشمرد و گفت: از دست دادن اعتبار جهانی به ویژه جهان اسلام به سبب انجام جنگ نیابتی که آل سعود با حمایت صهیونیسم و آمریکا در منطقه راه انداخته است، خطای محاسباتی این رژیم سفاک در ارزیابی قدرت ملی خودش که تصور میکند منابع نفتی به تنهایی برای امپراطوری شدن کافی است، کسری بودجه شدید و فشار به اقشار آسیب پذیر از جمله عوامل نابودی آل سعود است.
وی بیان کرد: جنگ قدرت در بین شاهزادگان عربستان، معارضان سیاسی، تحصیلکردههای این رژیم، معارضان شیعه که دارای اعتقادات راسخ و ایدئولوژی قوی هستند، علمای اهلسنت مخالف با افراطیگریهای وهابیون، بی کفایتی سیاستمداران فعلی آل سعود، عدم استقلال سیاسی این حکومت و جامعه طبقاتی عربستان و آلسعود، دمیده شدن روح جرأت اعتراضات در بین جوانان جهت مقابله با نظام حاکم، درگیری در چند جناح داخلی و خارجی و عدم توانایی نظام حاکم از دیگر دلایل سقوط این رژیم است.
مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران تصریح کرد: شیخ نمر و شیخ زکزاکی تربیت یافتگان حوزه علمیه قم هستند که با بهرهمندی از ظرفیت و امکانات حوزه به مقام و جایگاهی رسیدند که رهبری و هدایت جامعهای را عهدهدار و سبب خاری چشم دشمنان قسم خورده اسلام شدند. حالا که چنین زمینهای در حوزه علمیه وجود دارد، باید طلاب ما نهایت استفاده را در دوران تحصیل خود در مدارس علمیه کرده و تنها به گذراندن دروس و گرفتن مدرک اکتفا نکنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر که همه مظلومان و آزادیخواهان دنیا چشم به ایران دوخته و کشور ما را تنها منجی خود میدانند،؛ رسالت و مسئولیت طلاب سنگینتر است. آنها باید خود را به زبانهای مختلف دنیا مسلط کنند./112/