در این نشست حجتالاسلام قاسم کامیاب ازطلاب و شاگردان آیت الله مصباح یزدی با بیان اهمیت کار مبنایی وعلمی در بین طلاب و دانشجویان، گفت: مطالعه و تحلیل دانستهها زمینه را برای رشد علم و خلاقیت و ابتکار فراهم میکند وحداقل مطالعه، مباحثه علم و دانش است.
وی با معرفی این طرح پژوهشی به تبیین آن پرداخت و افزود: طرح پژوهشی و مطالعاتی ولایت شامل مراحلی همچون «تشکیل گروه و تعیین سرگروه»، «انتخاب محتوا از کتابهای شهید مطهری و ارائه آن به گروهها در ماه اول به صورت هفتگی»، «پرداختن منظم و نظام مند به تحلیل بیانات مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) و مباحثه آن در بین گروه در کنار مطالعه» و اینکه «برای اجرای هر چه بهتر طرح، یک فرد به عنوان رابط معرفی میشود که وظیفه رساندن بیانات مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) به صورت مکتوب به گروهها و دریافت گزارش کار از سرگروهها را دارد.
حجت الاسلام کامیاب هدف از مباحثه در این طرح را بیان کرد و ادامه داد: مباحثه در این طرح تنها بازگو کردن مباحث نیست، بلکه رسیدن به نظرات و ایدههای جدید است.
وی در پایان به اهمیت بسترسازی در کار پژوهشی اشاره کرد و بیان داشت: برای کار پژوهشی در ابتدا باید بسترسازی شود مثل یک ساختمان که درابتدای کار بتن ریخته میشود نه سقف آن، در پژوهش و تحقیق هم همینگونه است که اگر بدون مبنا وعقبه قوی، کار پژوهشی انجام شود قطعا ضعیف و بیفایده خواهد بود./111/