در این دیدار حجتالاسلام فرجی، مدیر مرکز خدمات حوزههای علمیه کاشان گفت: کاشان در زمان جنگ 300 طلبه داشت که از بین این تعداد، 103 نفر آنها به شهادت رسیدند.
وی با اشاره به اینکه حوزه علمیه کاشان به عنوان حوزه علمیه مستقل با مدیریت مستقل جزء حوزههای مطرح کشور است، افزود: حوزه علمیه کاشان در سطح کشور نیز از نظر آموزشی و علمی دارای رتبه کشوری تک رقمی است که رتبه هشتم کشور را در زمینه علمی دارد.
در ادامه این دیدار آیتالله عبدالنبی نمازی، نماینده ولیفقیه در شهر کاشان به سخنرانی پرداخت و بیان داشت: یکی از نشستهای پر خیر و برکت؛ اجتماع اساتید و مدیران حوزههای علمیه است که باید از این اجتماعات به صورت فنی و کارشناسی استفاده کرد.
وی افزود: رسالت بزرگی هم در داخل و هم در خارج کشور و هم در حوزه جهان اسلام و غرب بر عهده روحانیت شیعه است.
نماینده ولیفقیه در کاشان اظهار کرد: مهمتر از تربیت علمی، تربیت معنوی است که بعد از چند سال نوجوانان و جوانان عامل، زاهد، مجاهد فارغ از دنیا تحویل جامعه بدهیم، هنر شما و ما در همین امر است و إلا خواندن متون درسی و فراگیری اصطلاحات فلسفی، فقهی، کلامی و تاریخی یک فن است مثل سایر فنون.
آیتالله نمازی ادامه داد: روح حاکم بر فعالیتهای حوزههای علمیه باید معنویت باشد، باید ما بر سر درب مدارس و حوزههای علمیه این آیه را بنویسیم: «فیه رجال یریدون أن یتطهرون».
در پایان این دیدار حجتالاسلام والمسلمین ربانی، رییس مرکز خدمات حوزههای علمیه به ایراد سخن پرداخت و بیان داشت: در هیچ دورهای از تاریخ، تشیع تا به امروز مثل این عصر مورد هجوم نبوده است حتی در زمان بنیامیه، بنیعباس و در عین حال در هیچ دورهای مثل امروز تشیع مورد توجه و اقبال جهانیان هم قرار نگرفته است؛ هم مخاطرات بسیار جدی است و هم فرصتها بسیار ارزشمند.
وی افزود: دنیا میخواهد اسلام و مکتب اهل بیت(علیهمالسلام) را بشناسد و همه میخواهند این فرهنگ را از بین ببرند و نگذارند رشد کند و همچنین میراث فرهنگ در دست ما است و باید از این فرهنگ خوب دفاع کنیم./111/