حجت الاسلام قمي، کارشناس مسائل دینی در برنامه شبی با حوزه که در مدرسه علمیه خواهران امام خمینی(ره) شهر رباطکریم استان تهران برگزار شد، با بیان اینکه سبك زندگي يك موضوع بسيار گسترده است كه در شاخههايي همچون ازدواج، مسائل اجتماعي، اقتصادي و نيز زندگي مشترك وجود دارد، افزود: اصليترين مسأله در بحث سبك زندگي آشنايي با شاخصههاي سبك زندگي اسلامي و تفاوت آن با سبك زندگي غربي است.
وی اظهار کرد: در شاخصههاي سبك زندگي اسلامي آزادي همراه با عقل و فكر نخستین رتبه را به خود اختصاص داده است.
کارشناس مسائل دینی دومين عامل در سبک زندگی اسلامی را غيرتمندي دانست و ادامه داد: قلبي كه خالي از غيرت باشد، تهي است و هر گناهي را مرتكب ميشود؛ نگاههاي هرز و ناروا به نامحرمان، گوش دادن به موسيقيهاي مبتذل و اختلاط زن و مرد از عوامل بي غيرتي است كه بايد كنترل شود.
حجتالاسلام قمی خاطرنشان کرد: يادمان باشد آنچه كه به عنوان غيرت بيان مي شود با تعصبهاي بي جا و بيمورد اشتباه نشود كه اين تعصبها خود گاهي عاملي براي ايجاد فتنه ميشود.
وی با بیان اینکه بعد از مسأله غيرتمندي اعتقاد به معاد عامل سوم در سبك زندگي است، بیان داشت: اگر كسي معتقد به معاد و حسابرسي اعمال باشد، از انجام گناهان پرهيز ميكند، اعمال صالح انجام ميدهد، سعي و تلاش ميكند، مسير درست را يافته و طي میكند تا به سرمنزل مقصود برسد.
کارشناس مسائل دینی افزود: بدانيم براي اينكه زندگي اسلامي داشته باشيم بايد در مقدمه شاخصههاي آن را بشناسيم و زندگي خود را بر اين شاخصهها استوار و بنا كنيم تا در مرحله بعد بتوانيم زندگي اسلامي همراه با مودت و محبت را تجربه کنیم./111/