آقای کارآموزیان به عنوان استاد ارائه کننده بحث در این کرسی آزاداندیشی گفت: تکنولوژی سبب پیشرفت بوده و عصر حاضر عصر ارتباطات و فضای مجازی است. با توجه به عدم وجود زیر ساختهای اینترنت در ایران باید از شبکههای اجتماعی وارداتی که ارزان و کم هزینه در اختیار ایرانیان قرار گرفته به عنوان بهترین و گستردهترین روش تبلیغ استفاده کرد.
وی افزود: شبکههای مجازی راهی برای به دست آوردن اخبار است. از زمان استفاده از شبکههای اجتماعی تعداد بازدیدکنندگان از سایتهای مفید داخلی بیشتر شده است.
آقای سنجر به عنوان استاد منتقد نیز تصریح کرد:با توجه به اینکه آمریکا مقروضترین کشور جهان است، چرا هزینههای زیادی را صرف بهبود زیرساختهای اینترنتی ایران میکند؟چرا تمام دیتاسنترهای اطراف ایران را فعال کردهاند؟چرا هزینهای که ایران برای استفاده از اینترنت میپردازد تقریبا یک سوم هزینهای است که همسایههای ما میپردازند؟چرا شبکههای اجتماعی در کشورهایی از قبیل یمن، عربستان، عراق و... فعال نیست؟
وی ادامه داد: پاسخ همه این سئوالات در این است که آمریکا بودجه بسیار زیادی برای جنگ نرم علیه ایران در نظر گرفته است. یکی از راههای جنگ نرم نفوذ شبکههای اجتماعی است. آمریکا از طریق همین فضای مجازی به جمعآوری اطلاعات میپردازد.
خانم معین الدینی نیز به عنوان داور نشست در جمعبندی مطالب بیان کرد: با توجه به اهمیت فضای مجازی و بیانات رهبری که فرمودند: «فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی اهمیت دارد.» و لزوم استفاده از تکنولوژیهای جدید، فضای مجازی میتواند تا حدودی فرصتی برای تبلیغ صحیح مبانی اصیل اسلامی باشد. البته در صورتی که کاربران دارای اطلاعات کافی در این زمینه باشند.
وی یادآور شد: استفاده از فضای مجازی نباید تنها صرف وقتگذرانی باشد، بلکه باید سبب تعالی معنوی افراد شود. سبب ارتقای علمی شود که در این زمینه باید آموزشهای لازم داده شود./112/