وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:

دستاوردهای حوزه علمیه خواهران گنجایش عظیمی دارد

شناسه خبر : 23502

1394/11/13

تعداد بازدید : 590

دستاوردهای حوزه علمیه خواهران گنجایش عظیمی دارد
وزیر ارتباطات در دیدار مرکز داده امین با اشاره به اینکه کاهش استفاده غیراخلاقی از فضای مجازی یکی از اهداف وزارت ارتباطات است، گفت: استفاده‌های مفید از زیرساخت‌های فناوری اطلاعات درحوزه علمیه خواهران با استفاده ازظرفیت‌های بومی تحسین برانگیز است.

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، محمود واعظی در مراسم بازدید از مرکز داده امین با اشاره به اینکه کار حوزه علمیه در عرصه سخت افزاری و نرم افزاری بسیار خوب بوده است، اظهار داشت: حوزه علمیه خواهران در عرصه سخت افزای سرمایه را فقط در جایی استفاده کرده‌اند که نیاز بوده است و هدر رفت سرمایه نداشته‌اند واین نشان از دلسوزی مسئولان این حوزه است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه این که این کارهای نرم افزاری به صورت بومی بوده است، افزود: این نشان می‌دهد که از این ظرفیت می‌توان در تولید انواع و اقسام این برنامه‌ها استفاده کرد.
وی خاطرنشان کرد: دغدغه ما در کشور این است که استفاده‌های غیر اخلاقی از فضاهای مجازی را کاهش دهیم و زیرساخت هایی را تجهیز کنیم که بتوانیم از آنها بهترین استفاده را صورت دهیم.
واعظی تصریح کرد: اگر بخواهیم زیرساخت ایجاد شود و نتیجه زیرساخت‌ها در حوزه‌های علمیه و صرف چنین مواردی شود خیال مسئولان فعال در این حوزه هم راحت‌تر می‌شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از پیشرفت ارتباطات در حوزه قرآن و دین ابراز قدردانی کرد و افزود: امروز پیشرفت‌ها سبب شده است که هر چیزی که در حوزه قرآن و احادیث می‌خواهیم با یک کلیک می‌توانیم به دست آوریم.
وی ابراز داشت: در دنیای امروز باید شاهد ترویج فکر اسلامی با تکیه بر فضای مجازی و ارتباطات باشیم و نحوه بهره گیری از فضای مجازی در ایران نیز باید الگویی برای سایر کشورهای دنیا باشد و باید تسلط به آموزه های دینی در استفاده از ابزارهای مدرن روز را به دیگران نشان دهیم
وی با اشاره به اینکه اگر فکر روشن و جامعی بالا سر این کار نبود نمی‌توانست به نتیجه برسد، عنوان کرد: کسی که آینده نگری داشته است می‌تواند دریابد که ما که ادعای ام القرای اسلامی را داریم باید در همه زمینه‌ها از جمله فناوری پیشرفت داشته باشیم و در این راه از قدرت‌های بومی استفاده کنیم.
واعظی با اشاره به اینکه باید هم تسلط به آموزه‌های دینی داشته باشیم و بدانیم از این آموزه‌ها در دنیای امروزی چگونه استفاده کنیم، بیان کرد: دستاوردهای حوزه علمیه خواهران گنجایش عظیمی دارد و بسیار بالاتر از سطح حوزه علمیه خواهران است و ظرفیت پوشش سایر حوزه‌ها را هم دارد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در حوزه علمیه خواهران می‌توانید کار بزرگی را انجام دهید، افزود: ما در وزاتخانه هم نمی‌توانیم تنها با تقدیر کار را تمام کنیم، از نظر مالی در حد توان حمایت خواهیم کرد، باید سازوکاری را برای پیشرفت های ارتباطی حوزه علمیه خواهران ایجاد کنیم و نباید به دنبال کسب سود از حوزه علیمه خواهران باشیم.
وی به کاربردهای متفاوت ارتباطات در حوزه‌های علمیه اشاره کرد و گفت: این کاربردها نظام اسلامی را نسبت به توسعه خدمات در این عرصه تشویق می‌کند، فعالیت‌های انجام شده نشان می‌دهد مدیران مجموعه مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران آینده‌نگر بوده و نسبت به اهمیت این حوزه آگاهی مناسبی دارند.
وی عنوان کرد: در آینده هم هر کاردیگر در حوزه ارتباطات و فناوری هم که لازم باشد در حوزه علیمه خواهران انجام شود همراهی خواهیم کرد و برای برنامه‌های مختلفی که در آینده لازم است در این مرکز انجام شود حمایت‌های لازم را انجام می‌دهیم.
واعظی یادآور شد: اگر مسلمانی از هر کشوری در قم حضور یابد و اقدامات مجموعه‌های حوزوی در عرصه ارتباطات را مشاهده کند نسبت به دستاوردهای نظام اسلامی در این حوزه و نگاه جامع مدیران نسبت به فعالیت‌های نوین پژوهشی و آموزشی خرسند می‌شود.
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشورنیز در این بازدید با اشاره به نحوه فعالیت های ارتباطاتی و فناوری در این مرکز بیان داشت: مرکز داده امین حوزه های علمیه خواهران کشور ظرفیت استقرار دوهزار سرور را دارد.
حجت الاسلام والمسلمین محمود رضا جمشیدی افزود: امروز به برکت انقلاب اسلامی شاهد فعالیت حوزه های علمیه خواهران با 80 هزار طلبه هستیم و 480 مدرسه علمیه ما در سراسر کشور فعال است.
وی ابراز داشت: اکنون 370 هسته پژوهشی را از فارغ التحصیلان خود داریم و بیش از 10 هزار مبلغ سازمان یافته فعال داریم و تلاش بر آن داریم که طلاب ظرفیت بالای علمی و پژوهشی برای اثر گذاری داشته باشند.