به گزارش پایگاه خبری- اطلاعرسانی حوزههای علمیه خواهران، وی در این نشست، به برنامههای اجتنابناپذیر حوزههای علمیه خواهران اشاره کرد و گفت: برنامههای اجتنابناپذیر حوزههای علمیه خواهران، از طرف دفتر برنامهریزی تخصیص داده میشود و برنامههای سایر، در اختیار رؤسا و مدیران مدارس قرار داده میشود.
آقای استادجعفری، درباره این برنامهها خاطرنشان ساخت: برخی از برنامههای اجتنابناپذیر، که باید برای آنها بودجهای در نظر گرفت، عبارت است از: پرداخت حقوق کارکنان، حقالتدریس استادان، دستمزدها (به هر صورتی که باشد)، برنامههای عمومی سازمانها، مانند قبوض آب، برق، گاز و تلفن و... .
قائممقام معاونت اداری- مالی، در ادامه، با بیان این که تاکنون، 24٪ برنامههای سایر ما تخصیص گرفتهاند، اظهار داشت: یکی از عواملی که بر میزان هزینهها تأثیرگذار است، رشد دوازده درصدی حقوق است که از سایر برداشته میشود، در حالی که هیچ افزایشی در جدول نداریم.
آقای استادجعفری، با تأکید از ظرفیت خیرین برای تأمین برخی از هزینهها، بیان نمود: اگر مدیران استانی از محل صرفهجویی، منابع استحصالشده و... میتوانند به برنامههای مدارس کمک کنند، همراه با برنامههای سال 95 پیشنهاد دهند.
وی، با بیان این که رتبهبندی استانها به مدیران استانی ابلاغ شده است، تصریح کرد: بر حسب تغییر رتبه یا افزایش امتیاز، تعداد نفرات سازمانی افزایش یافته است.
«آقای استادجعفری»، قائممقام معاونت اداری- مالی تبیین نمود
عوامل تأثیرگذار بر هزینهها
«آقای استادجعفری»، قائممقام معاونت اداری- مالی، در نشست فصلی مدیران استانی حوزههای علمیه خواهران کشور، برخی از مسائل مربوط به امور اداری- مالی حوزههای علمیه خواهران کشور را تشریح کرد.