به گزارش پایگاه خبری-اطلاع رسانی حوزه های علمیه خواهران، حجت الاسلام رضوی با تبیین جایگاه معنوی و منزلت حضرت زهرا(س) در آفرینش، به تشریح مقام علمی و سبک زندگی حضرت صدیقه طاهره(س) و ضرورت تعظیم شعائر فاطمی و آثار و برکات دنیوی و اخروی آن پرداخت و مطالب مبسوطی در مورد خطبه فدکیه، مصائب وارده بر حضرت و مباحث مرتبط با مهدویت و حضرت زهرا(س) را ارائه کرد.
وی افزود: خداوند حضرت فاطمه(س) را در قالب زنی با عمری کوتاه به بشریت عرضه کرد تا الگویی برای مردان و زنان عالم باشد و رسول خدا در مورد ایشان می فرمایند:«نور فاطمه پیش از آفرینش زمین و آسمانها آفریده شد.» و برخی از مردم گفتند:«ای رسول خدا پس فاطمه از جنس بشر نیست». رسول خدا فرمودند: «او حوراء انسیه است.»
حجت الاسلام رضوی تصریح کرد: جایگاه معنوی و منزلت حضرت زهرا(س) در پیشگاه الهی بسیار والاست و متاسفانه ما پیروان آن حضرت باید همت بیشتری در شناخت جایگاه واقعی ایشان داشته باشیم.
وی ادامه داد: ما نباید اهل بیت(علیهم السلام) را در یک بُعد خلاصه کنیم زیرا این بزرگواران دارای ابعاد مختلفی از انسان کامل هستند و لازم است تمام ابعاد شخصیتی ایشان بررسی شود و به مردم شناسانده شود.
کارشناس فاطمه شناسی در زمینه لزوم شعائر فاطمی خاطر نشان کرد: تاریخ بشریت ثابت کرده است که مکاتبی دوام بیشتری دارد که اولا ارائه احکام و قوانین آن مطابق عقل و فطرت باشد و ثانیا در کنار ارائه بهترین اعتقادات، اسوه و الگو نیز ارائه بدهد و از رموز ماندگاری شیعه با تمام دشمنیها در طول تاریخ، ارائه الگوهایی کاملی مانند حضرت زهرا(س) است.
وی در بیان مقام علمی حضرت زهرا(س) به حدیثی از امام صاد(ع)پرداخت و گفت: محبّت اولیاى خداوند نسبت به افراد، یک محبّت ساده نیست و حتماً از عواملى سرچشمه مى گیرد که مهم ترین آنها علم و ایمان و تقواست و علاقه پیامبر(ص) به دخترش فاطمه زهرا(س)، دلیلى بر وجود امتیازات بزرگ در این بانوى نمونه جهان است.
.حجت الاسلام رضوی در پایان با اشاره به سبک زندگی فاطمی اظهار داشت: زندگانی تمامی اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام)، الگو و راهنمای بسیار روشن و متعالی برای کسانی است که قصد دارند به بهترین و کاملترین نوع از حیات دنیوی و اخروی دست یابند.