وی اظهار داشت: بانوان محترمه افزونبر مسئولیت مهم خانواده شاهدیم که در بیرون از منزل به کار و فعالیت و تحصیل میپردازند.
نماینده مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه حوزههای علمیه بیش از هزار سال قدمت دارد، عنوان کرد: از گذشتههای دور، خواهران طلبه به صورت جسته و گریخته به تحصیل در حوزهها میپرداختند. همچنین در طول دوران تاریخ تشیّع نیز زنان برجسته و فرهیخته داریم اما حوزههای علمیه خواهران، سامان یافته نبود.
وی تصریح کرد: تأسیس حوزههای علمیه خواهران از رهآوردها و دستاوردهای انقلاب ما است که انقلاب اسلامی آن را به ما هدیه کرده است، باید قدر آن را بدانیم و هرچه بشتر شکوفایش کنیم. در واقع حوزههای علمیه خواهران هدیهای از سوی امام خمینی(ره) به جامعه ما بود.
آیتالله هاشمزاده هریسی ابراز داشت: امام راحل، به زنان اعتماد به نفس بخشیدند. حضور اجتماعی زنان را برجسته کرد و موانع را از میان برداشت.
وی خاطرنشان کرد: خانمها افرادی با اراده، خوشذوق و با سلیقه هستند و ما هم مسئولیت داریم که بیشتر به این قشر توجه کنیم چرا که حداقل نیمی از پیکره جامعه ما را خواهران تشکیل میدهند و این نیمه در نیمه دیگر که همان همسر و فرزندان هستند تأثیرگذار است.
نماینده مجلس خبرگان رهبری گفت: باید توجه بیشتری به قشر بانوان و نیازهای آنها داشت و إنشاءالله از حرکت مقدسی که بعد از پیروزی انقلاب در حوزههای علمیه شروع شده، نتایج خوبی بگیریم.
نماینده مجلس خبرگان رهبری در بازدید از غرفه مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران در نمایشگاه قرآن مطرح کرد
حوزههای علمیه خواهران «هدیه» امام به جامعه
«آیتالله هاشم هاشمزاده هریسی»، نماینده مجلس خبرگان رهبری در بازدید از غرفه مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران در بیست و چهارمین نمایشگاه قرآن کریم گفت: بنده با همت، فعالیت و تلاش خواهران، آشنایی کاملی دارم و تعداد خانمها در دانشگاهی که من تدریس میکنم از برادران بیشتر بوده و اغلب آنها به صورت قوی، با عشق و علاقه و مجاهدت کار میکنند.