به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی حوزه های علمیه خواهران، خانم ظهیری گفت: امروز مسئله اشتغال بانوان از موضوعات مورد توجه حکومت اسلامی؛ به ویژه ولیفقیه چه در زمان امام خمینی (ره) و چه مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) بوده و این بزرگواران همواره در فرمایشات خویش به این نکته کلیدی اشاره کردهاند که در درجه اول باید کرامت و عزت زن حفظ شده و در کنار وظایف خانهداری، همسرداری و تربیت فرزند، وظایف اجتماعی خود را انجام دهند.
وی همچنین افزود: به طور خاص رهبر معظم انقلاب(مدظلهالعالی) بارها در بیانات حکیمانه خویش فرمودهاند که ما با اشتغال زنان موافقیم؛ به شرط آن که اولاً از اختلاط زن و مرد پرهیز شود و ثانیاً آنکه اولویت زنان، پرداختن به امور خانواده و تربیت فرزندان باشد.
مدیر کل امور زنان و خانواده استانداری قم خاطرنشان کرد: بدون شک فرمایشات معظم له بر اساس نگاه اسلامی و مبتنی بر مشی و سیره اهل بیت(علیهمالسلام) است که به طور ویژه این بزرگواران بر لزوم اهتمام به مساله عفاف و حجاب تأکید داشتهاند.
استاد حوزه علمیه خواهران بیان داشت: در عین حال بسیار لازم است که در خصوص ضرورت کارکردن زنان در بیرون از خانه، چگونگی و حدود آن، همچنین تشخیص اولویتها در زندگی فردی و اجتماعی، از دوران دبیرستان به دختران جوان آموزشهای لازم داده شود و این مهم حتی تا دوران دانشگاه و اشتغال نیز تداوم یابد.
خانم ظهیری همچنین تأکید کرد: در این رابطه مهم آن است که نباید نگاه یکسونگرانه و غیرکارشناسی به مساله اشتغال زنان داشت؛ چرا که این نوع نگاه و نگرش، توأم با به بار آمدن خسارتهایی برای فرد و جامعه است.
وی یادآور شد: ما باید به این واقعیت هم توجه جدی داشته باشیم که به کارگیری بانوان و دختران در مشاغل، آن هم به صورت بیرویه و در جاهایی که نیازی وجود ندارد، باعث آسیب میشود و باید برای پرهیز از دچار شدن به این گونه آسیبها، بر اساس نگاه دینی به کارشناسی امور پرداخت و بعد تصمیم گیری کرد.
مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری قم در پایان تصریح کرد: بحث اشتغال زنان در جامعه نباید باعث تضعیف و کمرنگ شدن فرهنگ عفاف و حجاب شود.