به گزارش خبرگزاری کوثر، حجت الاسلام والمسلمین حصاری، معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور در مراسم اختتامیه جشنواره علامه حلی(ره) در همدان به سخنرانی پرداخت.
وی با اشاره به رسالت بزرگ طلاب در دنیای امروز اظهار داشت: با توجه به شرایط بسیار حساس که در جهان امروز ایجاد شده است، حساسیت کار طلاب نیز بیشتر شده و انجام رسالت دینی در دنیای بسیار متغیر امروز، مشکل شده است. حوزه های علمیه باید پاسخگوی نیازهای جامعه بوده و از رسالت دینی خود عقب نماند .
در ادامه معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران کشور با بیان اینکه حوزه های علمیه باید به دو محور بسیار مهم بپردازند، گفت: تولید علم دینی، از محورهایی است که برعهده حوزه های علمیه است. طبق تحقیقاتی که در سطح دنیا انجام شده است، تمام دین سازی های قلابی به اسم داعش و... به منظور سرکوب اسلام و مکتب اهل بیت ایجاده شده اند.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین حصاری تصریح کرد: محور دیگر، تولید الگوهای سبک زندگی دینی است. این الگوها باید بر مبنای اسلام ناب محمدی، پویایی، مترقی بودن و به صورت فکری و اندیشه ای با شرایط و تحولات اجتماعی امروزی ساخته بشوند.
وی با اشاره به اینکه کسب توفیق الهی نیازمند به یک دل پاک است تا وجود و قلب انسان را به این چشمه پاک متصل کند، اظهار داشت: اگر بزرگانی چون علامه حلی این توفیق را داشتند، بسیاری از این علوم و معارف الهی که به وسیله آن توانستند گره گشایی های معرفتی داشته باشند از طریق ارتباط با ساحت الهی است و راه این اتصال تقوا، معامله با خداوند و پا گذاشتن روی نفس است.
معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران در پایان ضمن تشکر از همه شرکت کنندگان در جشنواره علامه حلی افزود: در آموزه های قرآنی سبقت گرفتن در کارهای خیر موضوعیت دارد و به آن تاکید شده است، نفس مسابقه اگر خیر باشد و در آن سبقت گرفته شود انسان را در مسیر رشد و بالندگی قرار می دهد .