در ادامه سفرهای استانی

سفر مجازی مدیر و معاونین مرکز به استان کرمان برگزار شد

شناسه خبر : 96499

1399/07/10

تعداد بازدید : 171

سفر مجازی مدیر و معاونین مرکز به استان کرمان برگزار شد
مدير حوزه هاي علميه خواهران با بيان اينكه افتخار حوزه علميه خواهران اين است كه مبلغ دين و مروج فرهنگ اسلامي است، افزود: فرهنگ اسلامي لايه هاي بسياري دارد كه جز با فقاهت، ‌فضيلت، ‌تقواي در اوج و ايمان واقعي به حضرت حق حاصل نمي شود.

به گزارش خبرگزاری کوثر، نشست مدیر و مسئولان مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران با مسؤولان مدیریت استان کرمان برگزار شد.

در این نشست مدیر و معاونان حوزه علمیه خواهران استان کرمان به بیان گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و ... پرداختند و همچنین گزارشی از روند اجرایی پروژه‌ها و ماموریت‌های محول شده با نگاه بر برنامه پنج ساله ارائه کردند.

در ادامه معاونان مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه به بیان نکاتی در خصوص اقدامات انجام شده در استان پرداختند و به سوالات مسئولان استان پاسخ دادند.

در پایان نیز حجت‌الاسلام و المسلمین استاد بهجت‌پور  به تببین سیاست‌ها و برنامه‌های حوزه‌های علمیه خواهران پرداخت و برنامه‌ها و سیاست‌های جاری و آینده استان را اعلام نمود.

حجت الاسلام والمسلمين عبدالكريم بهجت پور در این نشست ، با بيان اينكه شعار اصلي ما در دوره كرونا آموزش برخط و حضور حتي المقدوري است، افزود: تا جايي كه ممكن است آموزش ها حضوري با رعايت استانداردهاي سلامت برگزار شود و اگر امكان پذير نبود بايد با نگاه صد در صدي تلاش كنيم از طريق مجازي كلاس ها را برگزار كنيم.

وي بيان كرد: در ساعت 12 هزار طلبه مي توانند در سامانه مدرس حضور مستقيم داشته باشند، ‌امكان پرسش و پاسخ فعال در سامانه وجود دارد و درس ها ضبط شده و تا يك هفته در سامانه باقي مي مانند.

مدير حوزه هاي علميه خواهران گفت: حوزه بايد بر اساس مطالعات آسيب شناسانه فعاليت كند و نبايد كار بدون پشتوانه مطالعاتي انجام داد.

وي ابراز كرد: بايد حوزه و مسائل مربوط به آن را به خوبي بشناسيم و هر جايي كه بايد اقدام جديد انجام شود، مطالعات كافي در اين زمينه صورت بگيرد.

حجت الاسلام والمسلمين بهجت پور گفت:‌ بايد در برنامه پنج ساله مسائل مربوط به رفع آسيب ها و اقدامات تمهيدي در خصوص چشم انداز حوزه در سال 1414 مورد توجه قرار گيرد.

وي عنوان كرد: بايد حوزه اي داشته باشيم كه مرجعيت امور زن و خانواده را در مسائل زنان به خوبي بر عهده بگيرد و هزاران متخصص در ميدان، فعاليت هاي حوزوي داشته باشند.

مدير حوزه هاي علميه خواهران گفت: برنامه ما در پنج سال اول بر اساس اقدامات تمهيدي است يعني بايد همه مسائل را به خوبي بشناسيم، اساتيد بايد داراي استاندارد و شرايط احراز باشند و تيم اداره نيز در استان و مدرسه بايد مهارت كافي براي مديريت داشته باشند.

وي ابراز كرد: بايد در چشم انداز پنج سال آينده بگوييم كه حوزه علميه خواهران از نظر استانداردها كيفيت مطلوب داشته و آمادگي كافي براي حركت به سوي گام دوم را دارد.

حجت الاسلام والمسلمين بهجت پور گفت: امروز كار اصلي اين است كه روي اصلي ترين مسائلي كه حوزه علميه را در نقطه بايسته بنشاند متمركز شويم و دغدغه هاي خود را توسعه ندهيم.

وي با بيان اينكه افتخار حوزه علميه خواهران اين است كه مبلغ دين و مروج فرهنگ اسلامي است، افزود: فرهنگ اسلامي لايه هاي بسياري دارد كه جز با فقاهت، ‌فضيلت، ‌تقواي در اوج و ايمان واقعي به حضرت حق حاصل نمي شود.

مدير حوزه هاي علميه خواهران بيان كرد: 11 گروه در معاونت آموزش، پژوهش و فرهنگي شكل گرفته است كه مي توان در جهت رفع مشكلات از آن ها استفاده كرد.

وي گفت: بايد گروه هاي علمي در مدرسه شكل بگيرد زيرا پايگاه رشد دانش در مدارس است.

حجت الاسلام والمسلمين بهجت پور با بيان اينكه استاد در حوزه، محور توسعه و تحول است، افزود: بر روي اعتلا و ارتقاي حضور اساتيد در مدارس و توسعه اختيارات و تثبيت حضورشان بايد سرمايه گذاري كرد.

وي بيان كرد: بايد ظرفيت ها را در حوزه علميه خواهران به اندازه اي بالا ببريم كه بانوان طلبه توانا شناسايي شده و در بخش هاي مختلف از ظرفيت آن ها استفاده كرد.

مدير حوزه هاي علميه خواهران با بيان اينكه پذيرش كيفي اهميت بسياري دارد، افزود: هر چه بانوان طلبه از استعدادهاي تواناتر، ‌هوشمندتر، با ظرفيت هاي اخلاقي بالاتر و تربيت شده خانواده ها و بيوتات صالح تر باشند مطمئنا حوزه دين در شهرستان تقويت مي شود.

وي بيان كرد: ارتقا به سطوح عالي و تحصيل تخصص در استان ها در اولويت است و بايد ظرفيت ها را با حفظ پذيرش از سطح 2 و انگيزه براي داوطلبان متدينه براي حضور در حوزه ها فراهم سازيم و سطح سه و چهار كه سطح فاخر حوزوي است بايد تقويت شود.

حجت الاسلام والمسلمين بهجت پور با تاكيد بر اينكه حوزه بايد از درون قوي شود، افزود: اصلاح برنامه آموزشي شعار حوزه علميه خواهران است.

وي با اشاره به لزوم پيگيري بودجه صندوقي تصريح كرد: يكي از جلوه هاي توجه به مدرسه و محور شدن فعاليت هاي درون مدرسه اين بودجه است.

مدير حوزه هاي علميه خواهران بيان كرد: قانون گرايي شعار جدي حوزه علميه خواهران است كه بايد مورد توجه قرار گيرد.