حجتالاسلام رضا اسکندری در اجلاسیه مدیران مدارس علمیه خواهران استان های گلستان و مازندران افزود: مهمترین رسالت حوزههای علمیه، تربیت عالمان ربانی است؛ کسانی که دین را خوب شناخته و به دین خوب عمل کنند و در مرحله بعدی دین را خوب تبلیغ کنند تا جامعه به مسیر سعادت هدایت کنند.
وی اظهار کرد: مهمترین شخصیتی که بر طلاب در مدارس تأثیرگذار است، مدیر مدرسه است، از این رو باید مدیران در بعد معنوی و علمی رشد بیشتری نسبت به طلاب داشته باشند.
معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران کشور ادامه داد: از ابتدای شکلگیری حوزههای علمیه خواهران، معاونت فرهنگی تربیتی شکل گرفت و برنامههای اخلاقی تربیتی برای طلاب تدوین و اجرا شد که آثار و برکات خوبی را به دنبال داشت؛ در حال حاضر معاونت فرهنگی تبلیغی حوزههای خواهران در نظر دارد، خواهران فارغ التحصیل و در حال تحصیل را در عرصههای فرهنگی تبلیغی کشور ساماندهی کند.
حجتالاسلام اسکندری با اشاره به اینکه یکی از ارکان این معاونت مباحث تربیتی با نگاه جامع در زمینه تهذیب و اخلاق است، تصریح کرد: پایه تبلیغ ما مبتنی بر مباحث تربیتی است، از این رو هر مقدار در بعد تربیتی رشد بیشتری داشته باشیم، در بعد فرهنگی تبلیغی آثار وجودی خواهران بیشتر خواهد شد.
وی بیان داشت: در حال حاضر مهمترین کاری که دنبال می کنیم تدوین نظام تربیتی و همچنین نظام فرهنگی تبلیغی خواهران در بعدهای مختلف جهت رسیدن به چهارچوب در این باره است تا مبنا و سندی برای فعالیتهای این معاونت شود.
معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران کشور گفت: مبنای این معاونت، برنامه ریزی، سیاستگذاری و حمایت از فعالیتهای تربیتی و تبلیغی خواهران طلبه است ومدارس باید تلاش داشته باشند تا این برنامهها را به نحو احسن اجرا کنند.
وی افزود: اگر ظرفیت حوزه علمیه خواهران به درستی شناخته شود و جایگاه فرهنگی تبلیغی آنها ارتقاء یابد دیگر مشکلات مالی مانع انجام فعالیتها نخواهد شد به ویژه در استانهای مازندران و گلستان که در حمایت از برنامههای فرهنگ دینی در کشور سرآمد هستند./111/